Přejít na obsah

BrozikCZ

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem BrozikCZ

  1. BrozikCZ

    Fotky podvozku

    Ahoj, je normalni, ze auto po roce a pul / 25k najezd uz ma zacinajici rez na podvozku? Servisak tomu rikal "rezky" a ze uz se toho nezbavim. V tomhle stavu ma on pry 7let starou OII a prislo mu to celkem divne, ale konstatoval, ze to nejspis nevyreklamuji. Fotky bohuzel nemam, ale nejvice je rez v predni casti za krytem motoru smerem k zadni naprave a v uchopech kol.
  2. BrozikCZ

    Brzdy

    Ne, to spinave neni, to je rez. Zjistil jsem, ze auto je po roce a pul (25k najezd) pomerne slusne orezle.
  3. Ahoj, nevim jestli to patri uplne sem, ale dnes jsem byl v servisu a servisak na me vybalil, ze od 16. 6. ma Skodovka svolavacku na Fabie, kvuli poklesu napeti / spatnemu stavu baterie. Nevim, jestli je to nejak omezeno na rok vyroby atd, moje je 2015. V zakazce je napsano: "servisni opatreni 90K1 - preprogramovani ridicich jednotek".
  4. Zacal jsem mit stejny problem jako @naschd, jen mam autimatickou klimatizaci. Po vynuti klimatizace octovy zapach. Klimatizaci vypinam pred dojezdem a chovam se k ni celkem setrne. Kabinovy filtr meneni cca pred 2 mesici. Najeto cca 20tisic a stari 1,5 rok, prijde mi nejak brzo na cisteni vyparniku. Pristi tyden jdu s bouchajici spojkou do servisu, tak to tam pripadne nahlasim take.
  5. Neni to z vyparniku? Taky mi pri zapnuti klimy tak trochu "bubla" / "drnca" a pry je to vlastnost vyparniku :/
  6. Prilis velky sklon = auto je hodne naklonene Stalo se mi to, kdyz jsem zajizdel do podzemnich garazi a byla tam zacpa. Uvizl jsem v najezdu, ktery byl dost kolmy a tuhle hlasku jsem tam mel take.
  7. BrozikCZ

    Brzdy

    Predni a zadni po 2. zime. Na prednich je na obou uz vybrousen pekny rantl. Predni: Zadni:
  8. Ahoj, mate na svych sedackach u sklopneho kolecka tuto deformaci? Vsiml jsem si, ze je to jak na sedadle ridice, tak na sedadle spolujezdce.
  9. Ahoj, dokazete mi nekdo prosim poradit co s timto? https://goo.gl/photos/odo6omvQTEhK8Fk9A Netusim, jak se to stalo, ale pripada mi to, jako by se kus laku odstipnul. Uhrat to na vadu laku asi nepujde a za prestrikani celych dveri chteji cca 6000,- :/
  10. Ano. Je to nejaka "paketova" cena, tedy se slevou.
  11. Doplneni provoznich kapalin jsem take nechtel a trosku jsem na to koukal, ale 70,- jsem s nimi nechtel resit. S tim kaminkem jsem musel, nemam kde v Praze "na to kouknout" a zadne "osvedcene" zpusoby nepomahaly :/
  12. Auto Jarov, jel jsem tam se seklym kaminkem v prednim kolem, tak jsem si rovnou nechal udelat garancku. Najeto 19k, auto si jeste o servis nereklo.
  13. Vymena v Auto Jarov, mel jsem jeste sekly kaminek v prednim kolem, takze je tam navic jeste jeho odstraneni.
  14. Na PL forum jsem nasel pekne video: Konkretne tady http://forum.skodaclub.pl/post255049.html#p255049 a o prispevek nad tim je odkaz na nejaky modul pro okna. Tady je postup jak zprovoznit ridicovo okno: http://forum.skodaclub.pl/post260724.html#p260724, @RaDiS234 mozna ti to pomuze.
  15. Rozdil bude v tom, ze brrrm si koupil auto / bolero s funkci ML a ty ne. Resil jsem to pred 14 dny se servisakem na Jarove, kvuli pripadne vymene cele jednotky Bolera. Ale tezko rict, kde je pravda :/ Kazdopadne, jelikoz mi blbne Bolero (dotyk), tak je mozne ze mi ho komplet vymeni a moznost budouci aktivace ML mi zustane. Kdybych tu moznost ted nemel, tak mi jednotku s podporou ML nedaji. Aspon takhle mi to rekl.
  16. Mam HB a strika to dost divne a obcas to stece az dozadu. Jeste jsem se v tom nezkousel vrtat, ale neco s tim budu muset provest. To ze ti to "ostrikne i zadni okno" je urcite featura a ne bug
  17. Ja mam MK2014 a podporu pro ML mam. Az od 2015 se zacly delat orezana Bolera, ktera nejdou aktivovat pozdeji a musi to mit primo z vyroby.
  18. Lyze pritelkyne se vesly na storc jen s 1/3 sklopene sedacky, moje 175 uz potrebovali vsechny sklopit a jeste tam par cm bylo. Mam HB a sedacku mam dost v zadu
  19. No ja porad ale nechapu, proc to rok nedelalo a ted zaclo - tzn, ze to muze by ve stavu, kdy to funguje spravne / nevydava to divny zvuk. To mi bylo receno, ze je normalni :/ I v odkazu od ronalla je to popsane.
  20. No me to zaclo delat az nekdy v prosinci, takze moc neberu, ze to je neco, co by to melo delat. Muzes mi prosim hodit nejaky link? Protoze cele forum doopravdy prectene nemam.
  21. Deje se nekomu, ze po delsim stani (cca 2h) mu po 1. prerazeni z 2. na 3. stupen se ozve z leve casti motoru takove bouchnuti / vrznuti? Deje se to vzdy jen jednou po tom 1. prerazeni a pak uz za celou cestu ne. Celkove mi prijde, ze 3. stupen se radi dost spatne a vubec to neni nijak hladke / plynule.
  22. Vcera jsem byl v servise na garancku a s tim jsem i nahlasil obcasnou nefunkcni dotykovou vrstvu Bolera. Kdyz jsem to servisakovi rekl, tak mi trosku omluvnym tonem rekl, ze jako o tom vi, ze se to dost casto stava, ale ze bohuzel bez videa, ktere poslou do Skodovky, s tim nemuzou nic delat - to je fak vtipne... Nastesti uz to tu na foru padlo a tak jsem mel minutovy zaznam. Skodovka se to jinak snazi uhrat na mastne prsty / spinavy displej a doporuceni "vycistit plochu hadrikem" Auto bylo v servisu cely den a kdyz jsem si ho vecer prebiral, tak se mi servisak omlouval, ze Bolero je teda porouchane, ale ze Skodovka se vyjadrila cca pred hodinou a ze tam budu muset znovu pristi tyden. Doporuceni od Skodovky - prehrat SW, jsem zvedavi, jak to dopadne a co mi tam nahraji. Pokud jsem to spravne pochopil, tak jsou dalsi 2 nove verze, ktere jsou pro Bolero dostupne, ale je zakaz je updatovat.
  23. Praha: Strahov - Pankrac, rano 6l, odpoledne 6 - 10l, podle provozu.
  24. Tak dneska -3C a Bolero prestalo fungovat uplne... Polozky se jen "spousteji" a kdyz zaradim zpatecku, tak jen pipa a nic nezobrazuje.
  25. V manualu je to celkem popsane, takze jakmile bude treba, tak si to vymenim sam. Nebo je nejaky duvod, proc s tim do servisu?
×
×
  • Vytvořit nový...