Přejít na obsah

VojtaCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    154
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem VojtaCZ

  1. To bude ta klapka v kufru. Odlepil se tam nějaký "molitan" a vzduch nemohl proudit skrz klapku. Já to měl taky. Já to dával do servisu. Auto je v záruce tak ať se starají. To musí být hromada aut s tímto problémem. Já mám r.v. 2019.
  2. My používáme tento potah a jsme s ním spokojeni. Na protažení pásu pro psa jsem tam udělal malou dirku. https://www.autokelly.cz/Product/DO-VEL0039/4674697
  3. Tak už mám auto opravené ze servisu. Problém byl tom, že nad tou klapkou v kufru je přilepený takový ten "molitan" kvůli odhlučnění a ten se odlepil a spadnul před tu klapku a bránil proudění vzduchu. Takže @Prograw má určitě ten samý problém. A došlo mi že mi to taky začalo až když se auto poprvé ohřalo na slunci. Tím teplem se to odlepilo. Myslím, že těch aut s tímto problémem bude daleko víc. Jinak v servisu se s takovým problémem setkali poprvé.
  4. No opravdu asi jediná možnost jsou ty klapky v kufru. Tam není nic jiného co by to mohlo dělat si myslím. Ta perforace v té kapse v kufru je a nic tam nebrání proudění vzduchu. Takže tady chyba není. Uvidíme co zjistí příští týden v servisu.
  5. Mám auto 4.měsíce a objevil se první problém. Když mám zavřená okna a ventilátor vhání do auta vzduch tak je slyšet jak uniká přes těsnění oken. Ten vzduch, který se vhaní do auta jako by neměl kam utíkat a v auté vzniká přetlak. Stači otevřít okénko a nebo zapnout vnitřní cirkulaci a je klid. Byl jsem se objednat do servisu ale mám termín až za dva týdny. Neví někdo čím to může být? Nesetkali jste se s tím? Stalo se to ze dne na den.
  6. VojtaCZ

    MR 2020

    Já myslel, že někdy v této době již bude končit výroba OIII. A ona se dá ještě objednat.
  7. Auto mám 3 měsíce a stalo se mi to taky jednou. Po dalším nastartovaní chyba zmizela. Kdyby se to stávalo častěji tak to budu řešit.
  8. Mě spíš vadí to jak to pořád nesprávně ukazuje “další nepřečtené téma”. Ukazuje to název aktuálně otevřeného tématu.
  9. Mám OIII s 1.0tsi a když nastartuju studený motor tak běží tak okolo půl minuty na 1500 otáček a pak otáčky spadnou normálně na volnoběh. Je to určitě kvůli emisím. Ale když píšeš, že ty zvuky to dělá občas tak těžko říct čím to je.
  10. Tak po pár jízdách ve tmě můžu říct, že to svítí opravdu nízko jako asi každému. Žádné překvapení se nekoná bohužel. Ale jednou po městě jsme jeli v pěti lidech a ještě něco v kufru a ty světla svítili opravdu tak maximálně 5 metrů před auto!!! No nedokážu si představit takhle jet mimo město kde nebudou svítit pouliční lampy. To je neskutečný. A za tohle jsem si připlatil 20 tisíc! Teď jenom doufám, že nebude problém s tím seřízením.
  11. Já měl na mysli právě ten modul, který jsem myslel že mi nepřisvěcuje. Ale nedalo mi to a šel jsem to znovu vyzkoušet ven a opravdu to funguje. Ja to předtím zkoušel na místě a točil jsem kolama a nic, ale jen jsem se trochu pohnul hned se to rosvítilo. Při jízdě jsem tomu nějak nevěnoval pozornost. To jsem se unáhlil.
  12. A ještě mě zajíma jestli jste za to seřizování světel i když třeba řekli, že je to "v pořádku" platili nebo je to v rámci záruky?
  13. Tak jsem se konečně dočkal nové octavie s full led světly, ale zatím nechci dělat unáhlené závěry. Moc jsem toho v noci zatím nenajezdil, ale přijde mi že to svítí nízko. Jezdil jsem předtím 3 týdny se Scalou která taky měla LED světla a určitě svítily o něco dál. No nechám tomu ještě trochu času kdyžtak budu řešit. Ale spíš mě zarazilo, že u světel není aktivní při odbočování přisvěcovaní do zatáček. Měl jsem za to že se připlácí za přisvěcování mlhovkami a u LED světel to bude automaticky. Na předváděcí octavii kterou jsem měl půjčenou v létě to bylo aktivní.
  14. Tak konečně po 5. měsících čekání je Octávka u prodejce. Do konce týdne snad bude k vyzvednutí. No původní termín byl začátek října.
  15. Super :-) edit: Tak je tam chyba. Jako "další nepřečténé téma" to ukazuje název aktuálního tématu.
  16. Tohle stále taky nefunguje...
  17. Tak termín výroby se mi opět posunul. Aktuálně tedy 47.týden. Dle prodejce je to kvůli motorizaci. Ale kdo ví, třeba je to kvůli těm diskům.
  18. Tady se řeší Octavia III, napiš do správné sekce.
  19. Pořád to nefunguje. Taky mě to štve při prohlížení na mobilu.
  20. Tak nevím důvod zdržení, ale prodejce se pokusil zaurgovat výrobu přímo ve Škodě a povedlo se. Auto by mělo jít do výroby 43.týden. Tak uvidíme ;-)
  21. Tězko říct, jestli to je kvůli motoru. Třeba to je taky kvůli tomuhle ?: https://zdopravy.cz/velky-policejni-tendr-skoda-porazila-hyundai-nikdo-jiny-se-nehlasil-34326/
  22. A to minule seřizovali v tom samém autoservisu? Fakt asi záleží kdo to zrovna dělá nebo nevím.
  23. Žádný důvod mi neřekli tak nevím. Sami jsou z toho překvapení a zkusí jestli s tím nepůjde nějak pohnout.
×
×
  • Vytvořit nový...