Přejít na obsah

KarelZikmund

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    102
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 829 zobrazení profilu

Oznámení KarelZikmund

Nováček

Nováček (1/14)

9

Popularita

  1. Jak píše Martab - takové věci v Autorizovaném servisu nemá vůbec cenu řešit. Nedělají to.
  2. Ve Škodovce kde? Někde v autorizovaném servisu v Horní Dolní? :)) Nemyslím, že by měl problém s čímkoliv. Poslední příspěvek se necituje, nepsané pravidlo všech for.
  3. Pokud se ptáš s porovnáním h15 je to svatý grál :D ještě teď pamatuji na práci Ferdy.. startuj a jeď za odborníkem.
  4. Pokud je to 5/2013, tak to není nereálné, ale není to plug and play, ale spíše mrd. S velkou pravděpodobností bude potřeba vyměnit řídící jednotku do které je potřeba přenést konfiguraci (v historii je číslo jednotky uvedené) a rovněž natáhnout (přidat) kabely. Toto umí vše udělat uživatel Ferda, po roce co mám (2014) funguje vše skvěle.
  5. Tak ono by stačilo pročíst historii vlákna .. vše se tu probíralo.
  6. Ahoj, mohl by mi někdo poslat fotografii nebo schéma (raději fotografii s barvičkama jako pro blbce) konektoru za rádiem? Když mi měnili rádio za neoriginální vím, že tam něco měnili a když jsem teď vrátil Swing nejde mi USB, jen nabíjí. Díky moc.
  7. Vše vyřešeno. Problém byl v konfiguraci start/stop tzn. aktuálně má Ferda 100% řešení a vřele doporučuji a ještě jednou mu za vše moc děkuji. Super člověk
  8. Pokud se pamatuji tahal Ferda kabely na dálková a stmívání LED. Více info on resp. možná je to výrobní tajemství
  9. Měl jsem chvilku a konečně umyl auto. Zde pár fotek po zmíněné výměně za facelift světla s LED:
  10. Jen si chci pochlubit skvělou prací jiného. Díky Ferdovi jsem první člověk se starým Rapidem, kterému LED fungují jako na novém Rapidu tzn. mění svítivost .... #megaradost Menším neduhem se bohužel po výměně jednotky zatím nepodařilo zprovoznit přední mlhovky. Corner funguje, ale přes vypínač se nerozsvítí. To už je však jen otázka času a ten už jsme neměli. Na jaře to dořešíme. Aspoň víte kam se obracet s prosíkem
  11. A řešil si jestli nějak toto lze? Teoreticky by mělo jen stačit snížit hladinu napájení, pokud to dobře chápu.
×
×
  • Vytvořit nový...