Přejít na obsah

KarelZikmund

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    102
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem KarelZikmund

  1. Jak píše Martab - takové věci v Autorizovaném servisu nemá vůbec cenu řešit. Nedělají to.
  2. Ve Škodovce kde? Někde v autorizovaném servisu v Horní Dolní? :)) Nemyslím, že by měl problém s čímkoliv. Poslední příspěvek se necituje, nepsané pravidlo všech for.
  3. Pokud se ptáš s porovnáním h15 je to svatý grál :D ještě teď pamatuji na práci Ferdy.. startuj a jeď za odborníkem.
  4. Pokud je to 5/2013, tak to není nereálné, ale není to plug and play, ale spíše mrd. S velkou pravděpodobností bude potřeba vyměnit řídící jednotku do které je potřeba přenést konfiguraci (v historii je číslo jednotky uvedené) a rovněž natáhnout (přidat) kabely. Toto umí vše udělat uživatel Ferda, po roce co mám (2014) funguje vše skvěle.
  5. Tak ono by stačilo pročíst historii vlákna .. vše se tu probíralo.
  6. Ahoj, mohl by mi někdo poslat fotografii nebo schéma (raději fotografii s barvičkama jako pro blbce) konektoru za rádiem? Když mi měnili rádio za neoriginální vím, že tam něco měnili a když jsem teď vrátil Swing nejde mi USB, jen nabíjí. Díky moc.
  7. Vše vyřešeno. Problém byl v konfiguraci start/stop tzn. aktuálně má Ferda 100% řešení a vřele doporučuji a ještě jednou mu za vše moc děkuji. Super člověk
  8. Pokud se pamatuji tahal Ferda kabely na dálková a stmívání LED. Více info on resp. možná je to výrobní tajemství
  9. Měl jsem chvilku a konečně umyl auto. Zde pár fotek po zmíněné výměně za facelift světla s LED:
  10. Jen si chci pochlubit skvělou prací jiného. Díky Ferdovi jsem první člověk se starým Rapidem, kterému LED fungují jako na novém Rapidu tzn. mění svítivost .... #megaradost Menším neduhem se bohužel po výměně jednotky zatím nepodařilo zprovoznit přední mlhovky. Corner funguje, ale přes vypínač se nerozsvítí. To už je však jen otázka času a ten už jsme neměli. Na jaře to dořešíme. Aspoň víte kam se obracet s prosíkem
  11. A řešil si jestli nějak toto lze? Teoreticky by mělo jen stačit snížit hladinu napájení, pokud to dobře chápu.
  12. Na druhou stránku potkávám dost aut u kterých si myslím, že při kombinaci xenonu led netlumí. Ideální by bylo asi mít je utlumené pořád pokud mají takovou svítivost.
  13. Je doopravdy kombinace LED a Xenonů v noci tak šílená? Pořád to zvažuji a nevím. Chtěl bych LED, ale pokud tedy Fremmen píše co píše mám značné rozpaky zda do toho jít za ty peníze. Pochopil jsem to tedy dobře, že i v kombinaci s xenonem nedojde k utlumení led? Jestli je to tak, pak je to výměna sebevražda celkem
  14. Neměl by někdo zájem o cca měsíc staré v originálním balení s fakturou o před facelift Xenony za nějakou rozumnou částku? Prosím, když tak do vzkazu mi nabídněte. Rovněž tedy mám i originál halogeny, ... půjdu zkusit nějak vymyslet ty facelift, následně zasnu postnu fotky. Potřebuji se zabavit
  15. jj to jsou ty co jsem měl kupovat, měli tam jeden kus Když by Vás to omrzelo vykoupím je na hraní :-)
  16. Fremmen, Zdravím, už se to někam pohlo? Nebo jezdíte bez parkovaček? :-)
  17. Přidávám několik fotek z výměny. Pro znalé jistě nic přínosného, pro laika může být přínosné, protože každý zatím postoval pouze jen fotografie před a potom.
  18. A nemají facelift náhodou jiný konektor? Já měnil včera za nefacetlift, zítra nahraji fotky z průběhu výměny (mohlo by někoho zajímat).
  19. Ahoj, nakonec jsem je z Mělníku objednal taky. Ta cena je bezkonkurenční v porovnání s ledkovými s nejistým řešením. Než mi to dojde a budu to v sobotu montovat chci jen zeptat: — doopravdy se jedná o nový, kompletní díl, který se jen vymění kus za kus a je tedy plug and shine a vše hned fungovalo bez jakéhokoliv zásahu či dokupování něčeho? Dle předchozích příspěvků by to tak mělo být, ale protože na to mám ve dvou sobotní dopoledne a pak cestu na 500 km nechci být zaskočen a raději se zeptám znovu. Děkuji.
  20. Problém je, že samotná světla v případě 2014 nestačí, čímž se celkový rozpočet dále rozroste o řídící jednotky (pokud se nepletu). Minimálně proto osobně čekám.
×
×
  • Vytvořit nový...