Přejít na obsah

comod

Uživatel
  • Počet příspěvků

    75
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení comod

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Zdravim, mám takový problém. Po výměně autobaterie mi začal blbnout palubní počítač. Po každé jízdě se vynuluje -počet ujetých kilometrů,prům. spotřeba atd. A přijde mi, že špatně ukazuje průměrnou spotřebu. Nevíte někdo co s tím? Před výměnou baterky vše fungovalo v naprostém pořádku. Předem díky za rady!
  2. Zdravim, jsou nějaké záludnosti po výměně autobaterie? Např. ztráta paměti v řídící jednotce nebo ztráta nastavení centrálu. Díky.
  3. takže asi baterie říkáš? ani bych se nedivil, má už svůj věk. ještě se chci zeptat, když baterku odpojím a dám tam novou, nebude pak problém v řídící jednotce nebo v centrálu? jako ztráta dat nebo tak něco...
  4. Zdravim, dneska ráno a večer jsem startoval auto a při otočením klíčku mi začali cvakat zámky na dveřích než to vůbec nastartovalo. Nevíte co to může znamenat? Vybitá baterka? Díky
  5. A z jaké části Prahy je?
  6. Zdravim, hledám šikovného elektrikáře nebo ani nemusí být elektrikář, který by mi zapojil led pásky.
  7. Nechtěl bych to mít jako denní světla tzn. chci to mít zapojené zvlášť,abych je mohl zapínat podle libosti. Takže asi na nějaký vypínač. Díky.
  8. Díky moc, zkusím to podle toho udělat.
  9. Zdravim sehnal jsem si led pásky, ale nevím kudy to propojit. Jak to máte zapojené Vy?
  10. Měl jsem to na Vagu a napsalo to ten ventil a ještě servomotorek. Jinak díky za ceny!
  11. Ano, směs byla vysáta zvážena, chybělo jí cca 4g tak to doplnili. Nevíte kolik by stál takový ventil?
  12. Klimatizace nechladí, takže nefunguje! Náplň jsem si nechal doplnit+pyl. filtr. Jen se chci dovědět zda je to tím tlak. spínačem F129 nebo servmotorkem co je na klapce za kastlikem. Jestli někdo nemá podobné zkušenosti. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...