Přejít na obsah

čírko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení čírko

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Co všechno obsahuje ta sada???
  2. A na kolik tě přišel? Víš označení výrobku?
  3. hmmm tak to je v pr....i, tak že jedině nějakej anti roll kit od HaR nebo něco podobného co?!
  4. Tak hergot chlapi nikdo neví jestli tam ty z R 32 jdou dát nebo ne? Tady je to samej domácí kutil a automechanik a nikdo nedokáže poradit????????
  5. Díky za odpovědi. Z rs tam asi opravdu nemám, protože to mám rok výroby 1999 a to se ještě rsa neprodávali. Ten stabik z toho R32 tam jde dát jus za kus? I když mám výše zmiňovanovanou verzi 1999? Jinak jsem dal HPčka, protože jsem chtěl snížení max. o 20mm, teď to mám dole, po změření o 18mm. Mě to plně vyhovuje, není to ještě úplně tvrdý, určitý komfort je zachovaný a nemusím mít strach, že někde orvu spodek. A hlavně je to komplet s pružinama a tlumiče jsou repasovatelný.
  6. Ahoj všem, už dlouho přemýšlím o čipu na 1,8T na cca 132kW (série 110kW). Podvozek mám celkem připravený - tlumiče komplet HP, brzdy "cimrmany", silentbloky JK revys. Akorát nevím jak se stabilizačníma tyčema, jestli je má 1.8T stejný jako RSka nebo ne. A pokud nemá jestli se dá vyměnit kus za kus či jak to vyřešit. Pokud to má vůbec smysl. Prosím o radu, případně zkušenosti (sem laik). A jak to je se zadní nápravou? Ta je pevná a je asi stejná u 1,8T i RSka ne?
  7. Ahoj všem, tak mám na autě konečně namontované JK Revysy, na přední nápravě zadky a na zadní nápravě. V kombinaci s HP čkama (mám sníženo o cca 2cm) to jede jak motokára. Supr to drží stopu, zatáčky o 20km/h větší rychlost (víc sem si zatím netroufl), při brždění žádný kroucení apod. Podélný nerovnosti na silnici necítím, příčný samozřejmě jo, páč je to přece jenom tvrdší než origo. Zatím jsem s tím najel asi jen 200km, ale už první jízdní dojmy jsou super.
  8. No já jsem nemyslel hned velký za přední nárazník (i kdyyž by byl super). Jenom jsem chtěl vědět jestli ho má RS stejný jako 1.8T AGU nebo ne. Jestli to má kvůli tomu čipu cenu vůbec řešit nebo ne? Nikdo neví?
  9. Nazdar lidi, mám octu 1,8T 110kW AGU a budu si nechávat dělat chip od Cimbu na 132kW. Ptám se jako laik, bylo by dobré dát intercoler z Rska, nebo ho má Rso stejný jako to AGUčko? A má to vůbec smysl dávat větší intercoler? Dík za odpověď.
  10. Zdar chlapi, objednal jsem si u Revyse ty silentbloky, na přední nápravu zadní a pak ještě na zadní nápravu. Ale je tu jeden problém. Volal mi pan Kmoníček a že prý ty silentbloky zadní nápravy jsou na Octu I dva typy (původně myslel, že je jen jeden, ale ve škodovce mu řekli, že jsou dva typy). Liší se výškou, venkovním průměrem a možná i průměrem díry. Nevíte náhodou někdo jaké rozměry se do jakého modelu dávají??? Já mám 1,8T r.v. 1999. Nevím zda to souvisí s facem nebo ne. Jinak vyrobit to prý není problém, když má předlohu tak je to druhého dne. Ještě k těm zadním na přední ramena, nejsou taky náhodou dva typy?
  11. Takže to vypadá na přední nápravu kombinace Audi TT a powerflex (ty Revyse jsou trochu tvrdší, radši zachovám trochu komfortu, přece jenom občes jezdím i do hor, tak abych nevyklepal duši). Nevíte někdo prosím o něčem lepším na zadní nápravu (krom powerflexu)?
  12. Nikdo žádné zkušenosti?
×
×
  • Vytvořit nový...