Přejít na obsah

loleknos

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

980 zobrazení profilu

Oznámení loleknos

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Už jsem na to přišel → musí se odendat spony viz foto 2. a pak jde celý box pryč a zespodu se dá filtr vyměnit. I tak díky :)
  2. Hezký den přeji, za pár dní mám poslední placený servis své fabule a pak si již vše budu dělat sám. Bohužel → nikde a to ani na youtube jsem nenašel, jak přesně vyměnit vzduchový filtr. Na octě i na fabce I. gen to nebyl problém, ale na trojce je tam jaksi x šroubků a to vážně špatně někde až nemožně přístupných jakýmkoliv šroubovákem. Kladu si otázku → demontuje se opravdu vrchní část filtr-boxu pro výměnu filtru v mnou označených červených místech, nebo se to musí vyndat nějak celé? Děkuji předem za odpovědi, snad nebudu za uplného tupce :)
  3. Aha, to jsem netušil.. V tom případě děkuji za info :)
  4. Zdravím, chci se zeptat jestli někdo nevíte "jak na to". Chtěl bych aby mi střídavě blikaly DRL a blinkry.. podle návodu od Wirera mi to bliká stejně jako viz jeho video (ZDE), ale chtěl bych aby DRL pohaslo uplně. Díky za rady a tipy O:) (jinak sem se držel jeho návodu v2.2 stránka 67
  5. Nový poznatek - SS deaktivováno trvale ? Problém byl následující.. Deaktivoval sem ho všemi možnostmi v CanGateway a asi se to nějak mlátilo, přitom stačilo vše nechat aktivované (dlouhe kódování vše zapnuto) a nechat pouze změnu voltage na 12,1. Od včerejška již SS nezaplo ani jednou. To jen pro ty z vás kteří by jste to chtěli jako já aktivně povypinat vše ?
  6. Napíše to chybu "request out of range" čili moc velký rozsah.. Max jde jen 12.1V
  7. Znovu jsem to jel projet, tlačítko sem nemačkal a opět chciplo ? nevím kde dělám chybu.. (a připoutaný sem)
  8. Mam tam 12,1V i po odpojení a znovupřipojení. Ale jedu to projet, a stejně mi to po nějaké době zdechne.. Mělo by tlačítko svítit oranžově jako když to deaktivuji ručně nebo ne?
  9. Zdravím klubáci, tak jsem pořídil PROFinu a hnedka problém. Celé jsem to zaktualizoval a mám nejnovější oficiální verzi 19.6. a teď k problému. Všechno kódování mi jde, ale nejde mi deaktivovat start-stop žádnou metodou. Ani teplotní, ani napěťovou, ani v long helperu, protože v bytu 3 (Modul 19 - Can Gateway) se mi nepíše absolutně nic o start-stopu. A to ani na mé Fabii 3 (rv. 2017) ani na kamarádovém Polu (rv. 2018) Snad to neni moc mimo mísu. Ocením rady. Díky edit, už to ukazuje to co má, chyba byla že jsem povolil nějakou experimentální verzi kódování (Viz obr).
  10. Tak nakonec jsem udělal sem malou investici a koupil si originál VCDS PROFI :)
  11. 1 - Ano, vždy na "DO it" kliknu když to chci změnit 2- Ano, máš pravdu, díky :)
  12. Tak jsem přišel na to proč mám divné hodnoty.. Mam vše posunuté o jedno políčko, tudíž musím změnit když chci měnit volty tak jít o kolonku výše.. co na tom, hlavně že to jde (takto prazvláštně už jsem pár věcí dokódoval).. Ale bohužel nevím proč, když zmenim hodnotu z 6V (netuším proč tam mám tak málo) , tak se nic nezmění ani když dám soft reset a vyjedu na základní obrazovku a zpět.. Z nějakého důvodu mi prostě jednotka Can Gateway neakceptuje žádné hodnoty :(
  13. Jednotka požadavek přijala, ale SS stále aktivní.. (projeto a odzkoušeno). Mám čínu se softem od nich a všechny jednotky to načte bez problémů.. Ano, taky mi to přijde divné ve voltage limitu mít °C.. Ale když už to tam mám tak tam chci dát zápornou hodnotu a právě že mi to nic nezmění..
  14. zdravím, pořídil jsem si vcds 17.8.. teď k problému.. chci změnit hodnotu kvůli start-stopu.. když ji změním, tak mi to napíše viz obr.ale pak mi tam zase skočí hned zpět původní hodnota a nezmění se nic ani když dám "soft-reset".. dokáže mi někdo poradit co dělám špatně? problém č.2 : chci aby mi blikaly ledky střídavě se směrovkami.. jenže.. když chci najít položku viz obrázek 3, tak mi to najde pouze viz obrázek 2 prosím, poradí mi někdo? Mnohokrát děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...