Přejít na obsah

Lukyn8

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Lukyn8

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den, na mém Rapidu (2014) bylo doděláváno na požádání dalkové centrální zamykání. Ovladač mám od META SYSTEM. V poslední době to zamykání začalo dost zlobit. Zkoušel jsem vyměnit baterku, ale nepomohlo. Může to souviset se špatnou baterií automobilu, kdy špatně přijímá nějaký příjímač přímo v autě? Na minulé prohlídce mě informovali, že baterie se blíží ke své hraniční životnosti a trochu to registruji i při startování. Děkuji za případné rady.
  2. Je to tento cudlik. Takže jestli to dobre chápu tak to je celá ta část 6? diky moc!
  3. Ahoj, povedla se mi na Rapidu taková nemilá věc. Při natahování tankovací pistole z druhé strany auta jsem si urval ten čudlík na nádrži, který zajišťuje otevírání. Snažil jsem se na internetu dohledat náhradní díl, ale nepovedlo se mi to. Trošku se bojím, abych nemusel měnit celé zavírání nádrže. Než s tím zajedu do servisu, kde mi za to naúčtují pálku, chtěl jsem se zeptat, jestli tu část dokáže někdo identifikovat a popřípadě říct, jestli je možné pro úplného laika si to vyměnit sám? Díky moc za pomoc!
  4. Ahoj, máme dva roky starého Rapida a protože jsme začínající řidiči, povedlo se nám několik škrábanců, který vypadají fakt hnusně. Dost to snižuje celkový dojem a samozřejmě i hodnotu. Chtěli bychom se toho zbavit, ale dost dobře nevím, kam s tím. Myslím, že ty rýhy jsou dost silné, tak to bude chtít asi více práce, ale chtěl bych se nejdřív zeptat tady odborníků, co si o tom myslí, případně doporučit postup. Jinak i kvůli tomuhle chceme nechat domontovat senzory, nejlépe originál, aby se zobrazovaly na rádiu. Nebo úplně kameru. Tak to možná vzít všechno při jednom. Moc díky za případná doporučení.
×
×
  • Vytvořit nový...