Přejít na obsah

MastermanCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení MastermanCZ

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zdravím mám takový problém a už si s ním nevím rady tak to zkusím tady. Před nějakým časem začal špatně fungovat centrál u řidičových dveří na DO. Občas zamkl i odemkl občas jen něco. Teď už na DO jen málokdy zamkne a odemyká občas jakoby hodně ztuha - čudlíček trošku povyjede ale zůstanou zamčené. Zajimavé ovšem je že když to zkusím klíčkem v zámku ve dveřích spolujezdce tak se u řidiče neděje vůbec nic ani zamknutí ani odemknutí a když zkusím přes zamykání tlačítkem u ovládání oken tak to je zase bez problémů pokaždé zamknou i odemknou. Samozřejmě mechanické zamknutí i odemknutí klíčkem funguje bez problémů. Moje otázka je: Je někde ve dveřích nějaký motorek na centrál případně čím to může být? Centrál je v autě od výroby a Dálkové ovládání je origo dodělané u škodovky - přívěšek s 2 tlačítky. Mikrospínač to nejspíš nebude lampička v autě funguje na tyto dveře bez problémů a diagnostika nic neukazuje.
  2. Nazdárek, chtěl bych se zeptat zda někdo nemá zkušenosti s předěláním dodělávaného dálkového ovládání na klasický vystřelovák. Asi se nedá tento klasický ovladač nějak dát do vystřelováku, ale jde mi o to zda se u toho musí vyměnit i přijímač v autě, nebo zda se to dá nějak spárovat. Mám Fabii Combi 1.2 HTP 47KW r.v 2003
  3. Díky za rady zkusím to teda promazat, popř. vyměnit za originální a dám vědět.
  4. Aha takže stačí vyměnit vyměnit stírací lištu za originální, nebo radši i rameno vyměnit? A s tou hřídelí by teda neměl být problém?
  5. No motorek je originál, a celý zadní stěrač je už 2x měněný takže jak ramínko tak stírací lišta je náhrada, jinak vše je origo.
  6. Ahoj omlouvám se že oživuji staré téma ale přijde mi zbytečné dělat nové. Na fabii 1 kombi nám před pár roky ulomil sníh zadní stěrač a od té doby (ikdyž je tam nový, dokonce 2. jelikož se situace opakovala) nestírá. Táta má podezření že by to mohlo být tím že je hřídel zaražená dovnitř. Co myslíte mohlo by to být tím nebo je to něčím jiným? Budu rád za každou radu.
×
×
  • Vytvořit nový...