Přejít na obsah

mattyB

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil mattyB

  1. Prosim Vás ako Vám funguje otváranie malej časti kufra na sedane... Ak podrzite tlacidlo na DO kufor sa pomocou plynovych vzpier otvori automaticky? alebo len odskoci centralom a jeho treba rucne otvorit? Niekedy mi ho otvori automaticky a obcas zasa nie... Bol som v servise, kde mi "vymenili" udajne nove plynove vzpery, ale problem sa neodstranil... je tam este nieco co moze automaticke otvorenie malej casti mat na starosti?

    Dik.

    Ano, funguje přesně jak popisuješ..po delším držení DO se otevře sám, auto mám starý ani né rok..

  2. Tož pravda, s TSI nemusíme řešit ticho, to už tam je. V exempláři OIII 1.6 TDI, s kterým jsem měl možnost jet, to ovšem bylo všechno jinak = špatně. S/S si dělal co chtěl. I úplně studený motor po ujetí asi 300 m a zastavení na křižovatce vypnul. Asi nějaká sw chybka.

    Mě to vypíná "aktivuje" start/stop taky i u studenýho motoru..ale né pokaždý..nemůžu si na to zvyknout vypnout to u nastartování..přes VAG to údajně jde deaktivovat, ale prý to už zpět aktivovat už nikdy nejde..tak nevím jestli to mám vypnout natvrdo, mám totiž auto ještě v záruce..

  3. Cetl jsem na nemeckych forech o moznosti aktivace zobrazeni rychlosti nastavene tempomatem. Zkousel jsem VAG, ale neuspesne, slo to aktivovat snad jen do MY2010, na MY2012 bohuzel aktivace pres VAG nefunguje. Nevite nekdo co s tim? :) Celkem mi tato vlastnosti chybi...Passat, A4, A5+, vsichni rychlost ukazuji, tak proc ne SII:)

    Diky za rady:)

    ahoj, dnes jsem přišel konečně (s pomocí kamaráda) na to jak zobrazit tempomat na superbu II FL. 

     

    17 - Instruments 

     

    10 - adaptation

     

    Cruise Control Display to "ON" (platí pro ty, kteřím se nezobrazuje v nabídce "GRA High Display"

     

     

    Funguje!

  4. Nejsem si 100% jistý, dělal jsem to před rokem a měl jsem VAG s českou kalkulačkou.

    Kódování: 09-Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 17 zaškrtnout bit 4.

    jj, už jsem to našel..jen ten bit je místo 4 jak píšeš bit 3. Děkuji ! Otestováno, funguje.

×
×
  • Vytvořit nový...