Přejít na obsah

AdamP

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli AdamP

  • Narozeniny 17.6.1995

Návštěvy profilu

1 461 zobrazení profilu

Oznámení AdamP

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. a jsou tu někde na fórum nějaké nové aktualizované ? nemůžu nikde najít poprosil bych o odkaz jestli je to možné
  2. mohu se zeptat zda je to včetně POI bodů? díky moc
  3. a obdeleven je placena predpokladam? nefunguje nejaka moznost jako luckypatcher?
  4. a poradil bys jaká jiná ještě na to funguje ? :-)
  5. jinak to nejde? VCP budu objednávat cca za měsíc, i s modulem VIM. Je to právě pro zákazníka takže za jakoukoliv pomoc sem ochoten se domluvit. Nic není zadarmo v této době :-)
  6. Zdravím klubáky, poprosil bych o radu ohledně optického vykreslování PDC( parkovacích čidel) na rádiu RNS-510. Z ničeho nic přestali zobrazovat . V secret menu CAN BUS reversing funguje. rádio je po úpravě softu na C3 sw:5238 by josi ( unlocked vim,secret menu) mapy poslední co jdou. tady je výpis z diagnostiky a přesné kódování, columbus už byl několikrát venku několikrát kodovany podle originalu, přehrany software, resety a nic. Děkuji za pomoc ADAM.
  7. Zdravím klubáky poprosil bych o radu ohledně kabeláže k orig. jednotce Columbus OE 3T0035680G, BT jednotce OE 7P6035730F. po přepojení funguje vše jak má volání, sms, hlas.ovládání, problém je pouze u A2DP chybí asi levý vodič pro signál. viz chyba na fotce. dokázal by někdo poradit který pin kam dotáhnout aby fungoval bt stream na obě strany? díky moc ADAM
  8. Zdravím klubáky, poprosil bych o radu ohledně VIDEO in MOTION v Octavii III 5E mám jak Columbus tak Amundsen, je nějaká možnost ho odblokovat? Soft, VCDS, VCP ? Díky za rady ADAM
  9. Poprosil bych o radu stahnul jsem s gpsunderground fw 5238 vypalil jako iso na cdr ktomu stahnul a vypalil v14 west vcetne poi na dvd+r dl ale rychlosti 3x jina nesla. Upgrade fw v poho vse funguje cidla,volant,maxidot. Ale mapy stale hlasi vlozte navigacni cd/dvd nesetkal se stim nekdo? dekuji
  10. Zdravím, chtěl jsem se zeptat jaký FW a Mapy na toho COLUMBUSE, prosím popř. kde je stáhnout? Děkuji za odpověd a pěkný zbytek víkendu.
  11. Poradil by někdo prosím jakou aktualizaci ?
  12. 1)prassat: já myslel že čerpadlo "natlačí"(bzučí) až po otočení klíčem na kontrolky (jen se ptám rád budu vyveden z omylu), sám si myslím že slyším čerpadlo+ bzučení a cvakání v motoru. ​1) může být i CD-changer v kufru, kdo nepoužívá nejlépe odpojit přes diag. ( sám nad tím přemýšlím) zbytečně žere el.energii a nepříjemně každých 10min bzučí.
  13. Turbo ukazovalo kamosovi az 0.7bar coz mi prijde az moc, typoval sem tak 0.5b, proto zjistuji kolik serie "tlaci". S vozem jsem najel asi 58tkm, olej delan pravidelne po 15tis u SA asi do 60tkm po vymene prevodovky a g.o si olej delam sam a za dobu co auto mam mi nezmizel MM na rysce. Olej:Texaco Ultra S 5W30LL+Mann filtr.
  14. Prosimte, mel bych dotaz jestli nemas nejaky strucny navod na vymenu oleje a jestli ten filtr je na O2E ta vnitrni plechova vlozka? Svicka od oleje. Ale jen 3 valec. A ty delas v brne diag, mam vetsi dilnu v kninickach ale bez diagu sem u supa asi v pasti i s vymenou oleje na dsg. A popr nejaky tip na bov nebo kit?
×
×
  • Vytvořit nový...