Přejít na obsah

martyx1876

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    90
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

1 443 zobrazení profilu

Oznámení martyx1876

Nováček

Nováček (1/14)

56

Popularita

  1. Tak po roce můžu konstatovat, že studená bílá není ideální. Minimálně z designového pohledu. Až bude chvíle, tak tam dám nějakou neutrální bílou, ta bude akorát. Někde kolem 4000K. V noci se mi to vůbec nelíbí ta bílá je fakt extrémně bílá, počítám tak kolem 7000K a to je dost velký rozdíl. Neví někdo jakou teplotu má originální světlo?
  2. Já je tam mám a maximální spokojenost. Dokonce jsem tam nacpal 20" kola a nemám s tím problém :-)
  3. Tak na efekt určitě. :-) S těma žárovkama je to takový humpolácký :-)
  4. Na rychlo jsem udělal tyhle. Je to tady celkem špatně vidět, ve skutečnosti jsou ty ledky v mlhovkách studenější než ledky v denním svícení.
  5. Já dával tohle http://www.svetzarovek.eu/p-107847/k-716/zarovka-led-h8-10v-24v-50w-cree/ a žádné chyby.
  6. ok, sorry nějak jsem se odvázal, v kufru led super :-) :-)
  7. Jedna z věcí, která mě u mého supa nadchla. Z počátku jsem nevěřil, že to bude fungovat. Teď když jezdím v noci, tak na páčku světel vůbec nešahám. Jak si to to auto šteluje je naprostá bomba.
  8. Tak já už tam nemám žádnou žarovku, všechno pěkně v led. Akorát jak jsem dal mlhovky, tak je vidět rozdíl proti dennímu svícení. Ta teplota je tam jiná, já tam dal tuším 6000K a v denním svícení bude tak 4000K. Nikde jsem nehledal správné hodnoty, je to čistě subjektivní dojem. Rozhodně to je lepší než žárovky, s těma to je hnus. :-)
  9. Zdarec Supe. Nějak jsem přehlédl tvou otázku, sorry. Mě to nepíše žádné chyby. Dokonce ani když jsem dal led do mlhovek :-)
  10. Přesně, platil jsem něco málo pod 3000,- . Kupoval jsem 2x sada (předek a zadek) a jednou kufr. To je taky sada (levá a pravá). Tu ledku do kaslíku jsem měl už koupenou z dřívějška. Kupoval jsem společně s ledkama do mlhovek.
  11. Svítí to fakt peckově. Předtím jsem měl vzadu červenou origo, teď všude bílé. :-)
  12. Ty v předních a zadních jsou zaměnitelné. Je to vždy sada, levá a pravá. Vyměňuje se celý modul. Kupoval jsem to na tuning in. Do kaslíku jsem dal https://www.tuning-in.cz/bila-zarovka-led-do-obrysovek-4smd-led-12v.html tyhle tuším a bohatě stačí. Tady se musí to světlo rozloupnout a vyndat žárovička a místo ní strčit tu ledku. Ve dveřích https://www.tuning-in.cz/skoda-superb-iii-led-osvetleni-dveri.html a v kufru https://www.tuning-in.cz/skoda-superb-iii-led-osvetleni-kufru.html. Jdu vyfotit ven jak vypadají všechny čtyři dveře otevřené.
  13. Výměna 10 minut komplet. To nekecám [emoji3] jen se to vyloupne. Ty stropní mám bílé a světla akorát, takže jsem neřešil. Vyměnil jsem tedy v kaslíku. Tam byla taky hnusná žlutá žárovka. Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk
  14. Já to tam mám, svítí to jako kráva :-) a výměna easy. Už mi vadí jen žluté ledky v "baterce" . To je poslední teplá bílá co mám v autě. Vyměnil jsem i světla ve dveřích a svítí to o hodně líp než origo.
×
×
  • Vytvořit nový...