Přejít na obsah

jak.cz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    51
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jak.cz

  1. A darované sedačce se na zuby nekoukej 🤭
  2. Přítel si s výběrem dal takovou práci a nakonec celý dojem kazí tvrdé sedačky. mě připadá celý příspěvek jako hloupý vtip, vůbec by mě to nepřekvapilo . Mimochodem , myslím že ventilované Sportline neexistují... Ale když už..., ventilované sedačky mám a za mě tedy žádný problém oproti minulému Superbu S3 bez ventilace i S2 😊.
  3. Pokud máš nové auto, může to být že se ti otevírá tlačítkem u řadící páky, já to už mám takhle, z venku víčko neotevřu.
  4. Tipnul bych Šedá Business. Mám 3 měsíce na autě a dojem se relativně mění ze světle šedé, ke světle antracitové i do nádechu modré dle nasvícení a slunečních podmínek. Jako látka na business oblek 👍🏻. Velice pravděpodobně Šedá Business. Mám 3 měsíce na autě a dojem se relativně mění ze světle šedé, ke světle antracitové i do nádechu modré dle nasvícení a slunečních podmínek. Jako látka na business oblek 👍🏻.
  5. Neřešil jste už někdo nástěnný držák originál Škoda nabíjecího kabelu 230V? Než začnu něco zbytečně vyrábět... Audi má v příslušenství a výrobci kabelů taky viz. foto, na Škoda jsem nic nenašel...
  6. 👍🏻 potvrzuji velmi dobrou zkušenost po 5let s běžnými kůže/Alcantara sedačkami a teď i s perforovanou celokůží. Koženkové díly ale ošetřuji Colourlockem na umělou kůži. Zde od Plzeňáček rozdělení kůže ze staršího modelu, ale platí stále i v S3 .
  7. Mám také krátce "zánovní" Superb iV a pokud auto nějakou dobu stojí s minimálním provozem ( a čeká až ho někdo koupí) , sníží se nepoužíváním dojezd baterie, u mne např. na 38km. Pravidelným dobíjením/jízdou by se zas měl postupně dojezd zvýšit, já jsem teď na 47km ( při podobných teplotách ) a stále stoupá 👍🏻. Nabijim 1x plnou doma, plus 1-2x denně ne-plnou u supermarketu a pracovně.
  8. jak.cz

    Kola trinity

    Já bych se 19" nebál. Nejlépe vidět na živo, u někoho nebo u prodejce. Mě příjdou ty 18" takové prostě normální, 17 apod. mi příjde už docela divné.
  9. Je to tak. Mám 04/2015 s DCC , najeto přes 170t. a zatím ok, ale už spíš koukám po novějším.
  10. Jsem na 170tisic a DCC tlumiče nejeví známky problému.
  11. Po nájezdu ještě většího počtu kilometrů se problém může objevit znovu i s novým typem destiček, u mne to byl ten případ. Příště už originál nedám.
  12. Jsou o tom informace už v tématu S3 Vrzání... atd.... , je to Krytox mazivo (a složením podobné látky jiného názvu) což je směs s teflonem. Teflon samotný je suchý a jeho výdrž "protivrzacího" efektu je nesrovnatelně nižší.
  13. Mám ten sprej i tubu tuku nějako dobu ( možná dva tři roky ) občas na kritická místa doplňuji a myslím , že mi vystačí ještě tak na dvě příští auta. Skutečně to funguje moc pěkně, ne na všechno, ale funguje.
  14. U mne taky řešeno výměnou celého dílů ventilace, nakřivo zpátky namontovaná přihrádka u spolujezdce byla v ceně , ale taky pak vyřešeno. Po demontáži a montáži celé palubky se žádné nové zvuky neobjevily, což je dobré, takže finální vysledek z akce pozitivní ??. Co vím tak problém nelze vyřešit mazáním atp., jde o fyzický problém konkrétního dílu . Pro představu, něco jako kdyby stále hledal výchozí pozici.
  15. Tak to by jsi asi měl být v pohodě. Třeba před 4mi lety mi nakonec neuznali výrobní vadu čistě vnitřní koroze celého boku přední kapoty, protože jsem nebyl po skončení záruky na prohlídkách u Autorizovaného servisu, ale soukromě u kolegy co tam dělá. Nebyl jsem jediný případ .
  16. Prorezavění uznají SkodaAuto pouze pokud jsi byl na všech stanovených prohlídkách v AutorizovanémServisu. Obzvláště pokud poslední, nebo několik prohlídek po ukončení běžné záruky bylo provedeno mimo AutorizovanyServis, bude uznání záruky na prorezavění záležet pouze na dobré vůli AS a SA , tedy dost na štěstí. To je na základě ověřených zkušeností.
  17. Pokud vrže sada tlačítek a plast, stačí vyndat box tlačítek prostříknout sprejem a u mne bylo již na dva roky klid. Krytox je ten originál sprej G052172M2, nebo G052172A2 (nejsem si jistý aktuálním číslem ) už ho mám dlouho a stále funguje na různé plastické vrzání, loketní opěrka, různé nacvaklé kryty apod. Mému S3 teď bylo 5 let, z toho 4roky u mne . Pokud vrže "kůže" sedačky a plast , je na to prostředek na vrzání kůže , ale je to koženka tak mi fungoval taky Krytox sprej , když jsem odklonil sedačku , něčím si kryl bok sedáku a nanesl na styčnou plochu. Je to suché mazivo , vhodnější pro automotive plasty apod než teflon. Sami výrobci je používají, autorizované servisy minimálně.
  18. Mám manuál a teď necelých 150tisic (z toho 130t. jsem najel já), protože je to sekce čistě na motor, tak s motorem vše ok.
  19. Už 22 měsíců mám zapojenou A119 Viofo do zapalovače, jezdím denně 1-3hodiny v týdnu, vikend auto stojí. Nikdy jsem baterii nevybil, ikdyž mám zaplé stálé sledování focením při parkování . Baterie vydržela i týden dovolenou bez pohybu. Ale je to každého riziko, i jiná kamera a její jiné nastavení! může změnit vybíjení.
  20. Může být přihrádka u spolujezdce. Dělalo mi to taky a na dvou místech jsem musel nalepit filcové podložky co odtlačují přihrádku od stěn.
  21. Za ty roky jsem se nedobral odpovědi a používám produkty co jsou vhodné na oboje... Načištění koženky jemné čističe na kůži, jako Supernatural Leather Cleaner, protože na většině čističů je to napsáno , že je to na oboje. Na ochranu nejsou všechny prostředky na kůži vhodné i na koženku. Záda sedaček dle mne nejsou kožené, boky zádového opěráku si nejsem jistý. Předek opěráku je dle mne kůže a sedák je kůže až na bok přední části zasahující pod kolena. Čalounění dveří je dle mne koženka. Všechny prostředky na to mám z detailingshop , taky na Alcantaru, jak to stárne , je to potřeba , citlivé zacházení a impregnace doporučuji.
  22. Měl jsem přesně jak píšeš. U mne to bylo takzvané "zčernání kotoučů" a skutečně došlo ke ztmavnutí. Ve Škodě hned věděli o co se jedná a objednali specifické číslo destiček , které problém vyřešily. Po dalších 80.000km už se problém neobjevil.
  23. Chudák, úplně je mi ho líto. A kolik ještě investoval času to napsat...
  24. Měním poprvé po 120 tisíc km , to je ok.
  25. Mám S3 04/2015 , otlučený předek mám ještě víc, ale nerezne mi , takže do menší hloubky. Rozhodně bych nic takového nelakoval plošně, dá se řešit bodově u šikovného detailera, při dalším prodeji bude mít při měření díl silnější lak a většině kupujícím s měřičem nic nevysvětlíš, sníží ti cenu. Je to samozřejmě věc preferencí. Zvuk může být cokoli , bez audia na poslech. Nejlepší je vždy vše nahrát.
×
×
  • Vytvořit nový...