Přejít na obsah

malyhonza

Uživatel
  • Počet příspěvků

    232
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem malyhonza

  1. stačí to jednoduše nalakovat. z výroby to neexistuje
  2. mi máme zatím jen 287000km. 1.4tdi 59kw. běží jako hodinky
  3. já jsem si nechal dopsat na roomstra 17" kola AUDI a nikdo proti tomu nic neměl. neviděl jsem nikoho, kdo by se snad dívíal jaký tam je typ kol. přijel jsem na STK, chtěl po mě akorát at vytočím kola do rejdu, jestli to někde nedře. dal razítko a hurá na dopravku. bez poblémů. popř vám udělám typový list.
  4. taky jsem zkoušel WD, ale nakonec vrzal přímo motorek stahovačky. celý rozdělat, namazat vazelinou a je klid.
  5. čím asi, zase plastem. COčkem to nejde.
  6. přesně smrdí to brutálně. mě jen povolilo víčko a vyteklo to do kufru, sice se to nepřevrátilo, ale jen přeteklo. pomohlo vyhodit čaloun, vyprat v prášku, a navonět a nastříkat takovou srajdou na odsraňování organických zápachů. kupoval jsem to v OBI. vím o čem mluvíš, sice tam zůstal trošku flek, ale už to není cítit.
  7. prostě rovnou dolů. je to aby ti negumovatěl nárazník, proto to svádí hadička pod auto. nehledej v tom vědu.
  8. Zdar, koukám na nový rádia, moje Alpina ida-x301 začíná zlobit, tak jsem si vyhlídl nějaký nové kousky. poraďte prosím. mám tady nějaký favority - nejvíc se mi líbí SONY, ale nechtěl bych se ukvapit. Kenwood - http://autoradia.heureka.cz/kenwood-dpx-504u/ JVC - http://autoradia.heureka.cz/jvc-kw-r710/ JVC - http://autoradia.heureka.cz/jvc-kw-r510/ Sony - http://autoradia.heureka.cz/sony-wx-gt90bt/ Alpine - http://autoradia.heureka.cz/alpine-cde-w235bt/ Pioneer - http://autoradia.heureka.cz/pioneer-fh-x700bt/
  9. tady máš detail světla, kolem paraboly a krytky parkovačky
  10. pokud máš čočky, tak je tam jediný možný řešení. jak to rozlouskneš tak ten kryt čočky je celkem jednoduše vytáhnutelný. průser byl teda na té straně u blatníku, je tam sotva milimetr na nějakou manipulaci, pokud to uřízneš a navaříš zpět, tak to je jediný řešení. vycvkneš tu krytku od parkovačky, odlepíš parabolu a celý stříkneš do černý. celý ten horní díl s blikačem jsem nechal v chromu, tam byl trochu problém s vytažením, tak jsem to neriskoval, a když na plexi je to téměř neprůhledný, tak jsem to neřešil.
  11. nechal bych to takhle, aspon ta hrana pokračuje jakoby to toho spodního spoileru, tam ty hrany jsou taky a hodně dopředu.
  12. prostě vyřízneš přední plexi slabou pilkou ve frézce, nalakuješ a zase svaříš dohromady. žádná věda. pokus je zájem cvaknu to detailněji. ale jak říkám nic zázračnýho v tom není.
  13. já to opravil za 10tis, pojišťovna zaplatila rozpočet, kapotu, blatník jsem měl náhradní, jen jsem musel koupit dveře a nechat nalakovat.
  14. bylo to před obchodem, kde pracuje. alarm ho prozradil, takže něměl čas ujet. pojišťovna zaplatila 27tyček. nová kapota, blatník, dveře, zrcátko, Asloupek
  15. Tak přítelkyně má za sebou první ťukanec, 3 měsíce po celolaku, na parkovišti se do ní opřelo skříňový IVECO.
  16. udělal jsem si to taky tak, jen ten spodní rámeček jsem nechal origo chrom.
  17. vycvakni ji z kapoty, zavez do lakovny, nastříkej na černo, a nalep nový znak. máš monte carlo za pár šušňů
  18. pokud předěláváš na facelift, tak tak je oko přidělané na výstuze, takže bez problému. jediný rozumný řešení mi přijde udělat to jako má facelift. nechat víčko jako origo nárazník a nechat si vysoustružit vložku závitu a navařit ji na původní předface výstuhu..
  19. nechci vás nějak nahlodávat, ale koukali jste třeba na to, kde to má tažný oko?? ještě se nikomu nestalo že potřebuje odtáhnout?? nebo vytáhnout?? facelift má to oko asi tak o 15cm víš jak starý model. a je mi jasný že to oko bude vycházel přesně do toho sloupku v nárazníku. nebo tam vyvrtat 2cm díru.
  20. mám problém roomsterem. když otočím klíčkem ve spínačce a vrátím do polohy vypnuto tak odskočí páté dveře. když zamknu auto, tak asi po pěti minutách začne spouštět benzínové čerpadlo v intervalech po sekundě. roomster 1.2tsi rv 10 diagnostika nic neukázala
  21. potřeboval bych se dostat pod tapec v kufru na pravé straně. nemáte někdo nejaké schéma kde to je přichycené? nerad bych něco polámal. děkuju
  22. tak dnes jsem kvůli tomu rozmontoval půlku auta. byl vypadený ten konektor co je zespodu k magnetu. už blikám. děkuji za pomoc.
  23. zdar, mám problém, přestalo mi fungovat překlápění dálky na levým světle. pravý normálně přecvakne a levý ne. dá se to nějak opravit, kde je chyba-?? díky za odp.
  24. ahoj, chtěl bych se zeptat čím vyčistit ten červenej bordel co zůstal na palubce po vystřelení airbagů?? zkoušl jsem vodu s jarem, a technický benzín, ale bojím se že by to mohlo něco ostřejšího porušit.
  25. nevíte prosím jak vyměnit airbag spolujezdce?? jak vytáhnout tu krytku? díky za pomoc
×
×
  • Vytvořit nový...