Přejít na obsah

SafaCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení SafaCZ

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, měl jsem sundana kola a na levém předním mám v zajímavém stavu poloosu + ta manžeta u homokloubu. Mám si toho už všímat, nebo to má čas? Díky. ☺
  2. Zdravím, jsem laik a proto se ptám :-) Přikládám 2 fotky řemene alternátoru a chci se zeptat, jestli už je zralý na výměnu. Dle mého ano, ale asi před půl rokem jsem měl auto v autorizovaném servisu škoda, kde mi dělaly rozvody a tohoto si nevšimli...Tak asi odborníct ví :-) Děkuji.
  3. Díky za info. Mě šlo o to, že někde jsem viděl tlumiče, které jsou jak na hatchback, tak sedan i combi. Některé zas mají, že jsou jen na sedan a combi. Tak právě proto se ptám, jestli jsou vhodné na sedan a nebo jestli to je jedno a můžou se tam dát i na hatchback? :-) A jde mi hlavně o cenu. Je to auto na ježdění do práce po rovince 5km tam a 5km zpět.
  4. Jaký zadní tlumič na fabii sedan motor AQW 1.4 50kw MPI. Děkuji. Je vhodný např. tento: http://www.hanza-autodily.cz/tlumic-zadni-bilstein-b4-fabia-hatchcombisedan-19-109589/d-70812/ ? Děkuji
  5. Tak jsem se v tom trošku pošťoural a vypadá to na kabeláž, ale to nevím jistě. Už mi nefunguje jen zadní mlhovka a levé zadní světlo a levá zpátečka. Takže z těch 4 světel mi funguje jen brzdové...žárovky jsou ok, pojistky taky. Máte nápady?
  6. To je vcelku možné, ale nerozumím tomu ;-) Nejsem autoelektrikář ani autům nerozumím. Ale s návodem zvládnu vše :-) Takže nové info je takové, že obrysové mi nesvítí, ale když přepnu na mlhovku, tak mi obrysové svítí, ale nesvítí mlhovka :-D Je to nějaké popletené. Díky za rady, už bych to rád vyřešil a nechci s takovou banalitou do servisu :-) Pojistky jsem zatím nekontroloval, ale když by byla pojistka v čudu, tak by nesvítilo nic ne? Pak ještě, když jsem si hrál s mlhovkami, tak přední mlhovky mi svítili, ale zároveň mi nesvítilo levé přední obrysové :-D Jinak bez mlhovek svítí obrysové v pořádku :-D Tak já nevím, mám ta světla nějaká popletená.
  7. Zdravím, mám obdobný problém. Přestalo mi svítit zadní obrysové světlo. Vyměnil jsem žárovku a jel jsem dál. Najednou na mě zezadu všichni blikali jak blázni, že je na autě asi něco špatně. Tak jsem sjel ze silnice z obav, že co se neděje a zjistil jsem, že blikali asi kvůli tomu, že mi pořád svítí mlhovka, i když mlhovku zapnutou manuálně nemám (ani kontrolka nesvítí) takže v čem je problém, že mlhovka svítí, i když svítit nemá? Zkusil jsem vyměnit žárovku a prozměnu už se nerozsvítí ani obrysové, ani mlhovka. Takže jsem se nikam neposunul :-) Dík za rady.
  8. Zdravím, mám opačný problém. Dálková světla mi s přepnutou páčkou svítí, ale nefunguje mi houkačka. V čem je problém? Asi to vypadá na páčku, že? :-) Je nějaký návod, jak jí vyměnit v pdf třeba? A je to opravdu páčkou? Díky za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...