Přejít na obsah

maxmar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

459 zobrazení profilu

Oznámení maxmar

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Včera mi přestalo fungovat PDC zazněl jen dlouhý ton a tlačítko bliká. Dnes jsem odpojil a zapojil baterii očistil jsem čidla a při zmáčknutí tlačítka se ozval zase ten dlouhý ton ale chvílema problikávalo auto se senzorama na displeji bolera. Z toho usuzuji že snad jsou čidla ok. Možná že se někde dostala voda k senzorům ale kdoví. Nemá někdo podobnou zkušenost ??? Vadné čidlo co hlásil VAG vyměněno, akorát že fungovalo asi jeden den. Takže jsem tam kde předtím. Ještě k tomu mě někdo na parkovišti narazil do přední masky a tím mi ta maska praskla, popraskal lak na nárazníku a aby toho nebylo málo tak praskly všechny úchyty od pravého světla. (to jsem zjistil až jsem sundal nárazník při výměně toho čidla)
  2. Tak to byl přerušený napájecí kabel. Zapájeno, zaizolováno a opět vše funguje.
  3. Tak a už je to tady zase, ale s tím rozdílem že už nejde vůbec nic. Řidičovy dveře absolutně bez šťávy a nejdou ani zavřít, musím ručně klíčem. Nejde levá strana takže zadní levé dveře taky né. Vypadá to na přerušený drát nebo tak něco. Zahýbal jsem husím krkem ve dveřích a od té doby ani ťuk. O víkendu se na to podívám a uvidím co s tím.
  4. Takže zatím vyřešeno. Jak bylo napsáno od HANZTD, dělalo to asi nedojeté některé z oken. Po prvním stažení oken dálkou se otevřely všechny krom u řidiče. Nato jsem řidičovo okno stáhnul normálně zevnitř a znovu projel všechny dálkou. Nakonec vše funguje. Díky za pomoc viz. výše.
  5. Ahoj, mám supa II asi měsíc a sklápění klíčkem až do včerejška fungovalo. Teď mám ale stejný problém. Ovladačem zrcátek zevnitř funguje, ale podržením zamykání na klíči ne. Vyzkouším ještě rady co jsem se tady dočetl. Ale kdyby někdo věděl, tak .......
×
×
  • Vytvořit nový...