Přejít na obsah

manoto

Uživatel
  • Počet příspěvků

    250
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem manoto

  1. V kufru mi to dělala zpuchřelá průchodka pro kabely k parkovacím senzorům. Je na pravé straně. Ohledně přihrádky, koukni pod baterku. Třeba tam něco bude :)
  2. Tak tohle je ale velká vyfikundace :D chtěl bych vidět jak to pak dostane dolů :D
  3. To není zase tak hrozná cena za to co dělali. A oni ti měnily jen plexi ?? Protože to je to na co tyhle světla fakt trpí a když jsem ho chtěl sehnat samostatně tak to je nadlický ukol :)
  4. ASR se dá vypnout. Pokud po vypnutí se stav nezmění nehladal bych problém zde. Nevím jak by to do toho mohlo kecat ABS když se snaží vyjet kopec. Spíše bych kouknul na diagnostiku jestli auto při plném plynu napadne do nouzáku.
  5. To už je tak černý humor, že se mi pokusil ukrást peněženku :D
  6. Normálně bych se mu vysral na čelní okno!!!!! On by si už pak příště rozmyslel kde zaparkuje :D
  7. manoto

    Přední ramena

    Zdar chlapy. Měl bych na Vás dotaz. od přední nápravy se ozývá vrzání jako prase. Ale pouze pokud mám kola rovně a nebo pokud zatočím doleva Jde to pouze od levé strany. Pokud mám kola natočený doleva a předu nerovnost (zhoupnou se tlumiče) mam pocit že mam přední nápravu dřevěnou tak to vrže. Při pravém rejdu je vše v pořádku. Vrzavý zvuk se ozývá i při otáčení kol doleva. Při zpětném točení ovšem je ticho Do všech kloubů, čepů a silenbloků na levé straně jsem stříknu olejíček. Může to dělat vůbec ten dementní víceprvek? nebo to bude třeba horní uložení tlumiče ?
  8. Takhle to nikdo moc nepozná. Je potřeba log skup. 3,10,11
  9. Koukni na bazoš. Určitě to tam bude někdo prodávat
  10. http://www.opravaplastu.cz/foto/703-skoda-superb-i-zadelani-orig-der-po-telefonu.html Tady to umí. Oprava velkých děr vychází co jsem se ptal cca na 3tis
  11. Jo řešil. Do toho světlovodu jsem navrtal dírku, ale ne skrz, a dal jsem tam vysoce svítivou ledku s odporem. Takže tam mam hromadu světla a vypadá to super
  12. Může to být třeba jen vyskočený z kloubu. Světlo ven a zkontrolovat uchycení paraboly je to myslím na třech kloubech z toho je jeden servomotorek.
  13. Jo s tím souhlasím. Rozhodně to nijak nehaním. To je jako když si u kolegy v práci chtěl zákazník objednat lano a poslal email " Dá se u Vás objednat lano...." a odpověd byla "Ano dá" Ale když se už někdo takhle ptá, tak ho asi zajímá i jak a zdali je to možné.
  14. Našel jsem aspon toto. Ale někde tady byla celá tabulka co jak jde udělat
  15. Tohle zbožnuju, když někdo napíše "dá se" a někdo mu odpoví "ano dá" To prostě nepochopím Jinak ano jde to a děla se to tuším v komfortní jednotce a mění se tam jedno číslo podle toho co chceš nakodovat/dekodovat. Jde tam toho víc nastavit. Někde se to tu už psalo, a ne jednou. Zkusím pohledat.
  16. Ted jsem nad tím ještě tak přemýšlel. Víme že snímače mají mít 2,3V oba. Ale při jakém stavu v nádrži to je? Protože plná a prázdná je rozdíl skoro 60kg a to snímači je skoro 0,5V.
  17. Určitě se dají sehnat tzv. gumový kabely. V práci je bereme na shrnovací vedení napájení jeřábů Odolávají ohybům a jsou i nějak odolnější vůči agresivnímu prostředí. Ale kde je bereme, to mam tušení.
  18. Pavska má pravdu. Na těch heverech to lze udělat. Já to taky tak udělal a i to niveluje. (občas ) Ale správně by to mělo být tak jak on píše.
  19. kdyžtak vem dva hevery a zvedej auto dokud se nedostaneš na ty správný hodnoty
  20. A bylo tam 2,3V ? nebo 2,4V ? Tak nějak. Pak to jít musí.
  21. nastavení světel jde udělat pouze pokud stojí auto na rovině. V bloku hodnot si najdi napětí ze snímačů přední a zadní nápravy. (oba jsou na levé straně) nastavení jde udělat pouze pokud na obou snímačích je myslím 2,3V ale ted nevím. Ruku do ohně bych za to nedal. Pak už stačí udělat základní nastavení VAGem. Jinak to nejde.
  22. No vidíš to zvládne i poloblb. Jestli to svítí a nivelace funguje jak má a nevypaluješ zorničky ostatním řidičum, tak to asi řešit nemusíš
  23. To jsi to dával eletrikáři uplně zbytečně....:/ Práce kterou sám zvládneš za pul hodiny. Nicméně číslo jednotky je na ní napsané. Viz foto. A pokud se nemýlím, tak všechny superby měli stejnou jednotku.
  24. Nemusí. Je to dělaný tak, aby ses tam dostal aniž by jsi musel sundávat cokoliv jiného.
×
×
  • Vytvořit nový...