Přejít na obsah

Supermaxer

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Supermaxer

  1. Zdravím. Mám problém na mém motoru, pořád ale nepravidelně mi vyskakuje na budíku značka trojúhelníku v kolečku. Motor ztratí i trochu výkonu a jede jakoby na tři válce. Chyba je asi někde na kabeláži ke vstřikům. Zkoušel jsem napružit kontakty v hlavě, nepomohlo, vyměnil jsem svazek v hlavě za fungl nový, nepomohlo. Teď už mám jen podezření na kabelové svazky které vedou k hlavě. Otázka zní zda se dají tyto svazky vyměnit, jedna větev vede asi do řídící jednotky druhá nevím kam, ale na druhou stranu. Závady z VAGu: 17678 - Ventil cerpadla/trysky valce 4 (N243) Regulacni mez prekrocena P1270 - 35-10 - - - Sporadicky 17672 - Ventil cerpadla/trysky valce 2 (N241) Regulacni mez prekrocena P1264 - 35-10 - - - Sporadicky 17669 - Ventil cerpadla/trysky valce 1 (N240) Regulacni mez prekrocena P1261 - 35-10 - - - Sporadicky Je to neustále to samé, hlásí to na všech válcích ale různě, po závadě to napíchnu a je to skoro pokaždé jiný válec. Někdy když pohnu s těmi svazky to vydrží třeba den dva v pohodě bez závady a auto jede perfektně tak jak má, někdy se zase ta závada objevuje často. Vždy po vypnutí motoru to jede v pohodě a po chvíli ta závada naskočí. Jde mi o to zda se dají jednoduše ty svazky vyměnit aniž by se muselo rozebrat půl auta.
  2. Zdravím. Mám problém že mi pořád hlásí chybu Emise-do dílny, na diagnostice to hlásilo sporadickou chybu ventilu zpětného vedení výfukových plynů. Nechal jsem to už nekolikrát smazat a po každé se většinou druhý den chyba objevila znovu. Navíc mi z toho ventilu (EGR) teče trochu olej. Mám dotaz na zkušené, je to na výměnu ventilu? Nebo bych se měl zaměřit někam jinam rád bych to nějak zprovoznil a nemám rád když mi cokoli ukazuje nějakou chybu. Motor 1,9 TDI 96Kw r.v. 2004. Předem děkuji za odpovědi. Vyřešeno: Vyměnil jsem EGR ventil - závada se objevovala dál (takže EGR to nebyl) Poté jsem vymontoval elektromagnetický ventil který ovládá EGR a zjistil jsem polde čísla na ventilu že to není ten co tam má být, ale že je to ventil který se dává na turbo. Koupil jsem ten správný (cca 1000 kč) a problém zmizel. Jezdím už na to rok a závada se už neobjevila.
  3. Zdravím. Objevila se mi záhadná závada. Když zapnu jakýkoli směrový světlo tak to normálně funguje, ale když je zapnu při rozsvícených světlech (stačí jen parkovačky) tak blinkry blikají strašně rychle. Koukal jsem jestli blikají všechny žárovky a vše je OK ale když je nechám zaplý a zapnu světla tak se můžou zbláznit a když světla vypnu tak je to zase v normálu a blikají jak mají. Nevíte prosím co by s tím mohlo být? Edit: Tak jsem zjistil že když mám vyplý světla a normálně blinkry fungujou a když šlápnu na brzdu tak to dělá to samý, a je zajímavý že ten přerušovač co je vzadu u CD měniče funguje normálně když jsou vyplý světla (brzda) ale když se pustí světla tak vydává šílené zvuky. Tak nevím asi to vidím na autoelektrikáře.
  4. Zdravím. Jsem nový majitel Superba, dotáhl jsem si ho z Německa a potřeboval bych poradit jak dostat do DX češtinu. Pročetl jsem tady snad celé forum a jednoznačnou a polopatickou odpověď jsem nenašel. Nejnověší mapy CZ-PL jsem si dokázal stáhnout vypálit a v pohodě navigace to vzala tam problém není, ale prostě to rádio s navigací nemá menu v češtině. Nechce se mi jak tady někdo psal že mu v autor. servisu řekli za nahrání češtiny takovou palbu. Není prosím nějaká jiná cesta? Mám Supa rok 2005.
×
×
  • Vytvořit nový...