Přejít na obsah

Bburago

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 278
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Bburago

  1. Zdravím ,sháním aktuelní mapy pro Nexuse . Nabídky posílat na můj SZ. Díky všem Bburago
  2. Bburago

    Octavia II SCOUT

    Další srovnání Scoutu, Freetracu a Qashqaie. Ať si udělá obrázek každý sám . http://automix.centrum.cz/testy/clanek.phtml?id=11888
  3. Tak to já měl klimu zaplou a otevřený jenom střešní a paráda.
  4. Koukám že pán hodně čte . Jinak vážně co píše Vorlajz je pravda .
  5. Prostě a jednoduše , když je auto studený což trvá naftě o trošku déle než benzínu tak sním jet opatrněji do 3.000 otáček a po zahřátí do 3.500 otáček . Hlavně jenom nepopojíždět , ale je lepší volit vždy delší trasy pro zajetí motoru. Já jsme mu začal pomalinku nakládat po 1.500 km a zatím bez problému , pravda je že mám zatím kilometrově lehce zajeto (16.000 km) . Přeji hodně šťastných kilometrů.
  6. Přesně tak jak píše JirkaK nesmíš na to pořád koukat . Jednou jezdím za 8 litrů a potom zase za 5,5 litrů . Je to podle situace.
  7. Já jsem taky rád ,že jsem tě poznal. Doufám ,že příště budu mít víc času.
  8. Tak kde jsou nějaké fotky? Doufám že máte vyfocenýho i starostu.
  9. Tak jsem se vrátil z Mimoně , akce myslím výborná . Alespoň než se odjelo na oběd , dál nevím jak to probíhalo .Protože jsem frčel domů . Už se těším na další.
  10. Já jsem ho měl naposledy včera když jsem připojoval zpět AUX zdířku.
  11. Další modely pro Amadeuse .
  12. Bburago

    MaxiDOT

    Stav vozidla je vždy v položce i když nemáš žádnou závadu .
  13. Už jsem měl rámeček minimálně desetkrát venku a pořád drží jako novej .
  14. Tak už mám pro sebe Superba 2 a hlavně Scouta . Zítra dodám fotky .
  15. Bburago nejede . Bohužel tento týden jsem mimo.
  16. Pokusím se zeptat jestli nejsou taky k prodeji . Pokud někdo ještě chcete Joystera , tak písněte . Už začínají docházet . Zpráva pro všechny kdo si u mě něco objednal a já mu ještě neposlal žádnou odpověď , prosím písněte SZ a já se ozvu . Mám toho nějak hodně tento týden .
  17. Ale ta cena je trošku jiná .
  18. Yostera mám za 210 ,- Pozor ale poslední kousky .
  19. Bburago

    Octavia II SCOUT

    Jó stříbrná je dobrá a Vorlajz bude rád za FSI alespoň už nebude sám.
  20. Mohu nabídnout Škodovky za velkoobchodní ceny ,ale pouze následující. 1/43 FABIA II - bílá, modrá, červená ..... cca 12 až 14 barev ----------- 178 FELICIA - červená, žlutá, modrá ------------------ 220 OCTAVIA OLD - červená, zelená, modrá, černá ---------------------------- 220 ŠKODA 120 - bílá, zelená, bordó, petrolej, šedá, ---------------------------- 220 YETI - modrá, červená ---------------------------------------------------------------- 220 L and K 110 COMBI - slonová kost, hnědočervená---------------------- 500 VOITURETTE - bílá, modrá--------------------- 480 ŠKODA 1203 - červená, bílá, oranžová, světle modrá, žlutá -------------- 210 ŠKODA 1203 - HASIČI, POHŘEBÁK, SANITA -------------------------------- 280 OCTAVIA COMBI I a II - tmavší barvy ----------------------------------------- 190 ŠKODA 120 ---- VB -------------------- 270 ŠKODA SUPERB 1938 - modrá,černá,zlatá,stříbrná,červená,zelená------- 240 OCTAVIA COMBI - POLICIE ------------------- 220 OCTAVIA COMBI - MESTSKÁ POLICIE ------------------------ 220 Kdo bude mít zájem , prosím o SZ . Pozor , pouze do vyprodání zásob .
  21. Odpověď zde na fóru najdeš asi desetkrát jenom musíš hledat a zbytečně nevytvářet nové téma. Prosím uzamknout .
  22. Tak na sprint se už těším , ale musíš hlavně přijet.
×
×
  • Vytvořit nový...