Přejít na obsah

Jax

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jax

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Takže pro ty co zajímá jak to dopadlo: Závada byla ve zlomeném kabelu v kabelovém svazku co jde do víka kufru. Oprava ve značkovém servise cca 1500,- Dále je prý vadný i zámek ve dveřích spolujezdce, ale ten jsem vzhledem k ceně 6000,- opravovat nenechal. Díky všem co se snažili poradit.
  2. Dnes jsem to zase testoval a vypadá to, že auto nemá informaci o tom, že je otevřený kufr. Když totiž odemknu auto přes DO a otevřu jen kufr, tak se za chvíli celé auto zase zamkne. Díval jsem se i na konektory a žádný nevypadá uhnilý. Opravdu nikoho nenapadá tip čím by to mohlo být? Při nejhorším to dám do servisu, ale jak je znám tak tam mi povyměňují půl auta a naúčtují cenu jak za celé nové, takže bych rád zkusil napřed všechno co jde... :-)
  3. Tak jsem tam zkusil vrátit žárovku a blbne to stále. Kufr se neodemkne. Nicméně nový poznatek je, že se ta žárovka nerozsvítí při otevřeném kufru. Jen tak slabounce žhne vlákno. Což by odpovídalo tomu, že i ty ledky skoro nesvítily...jako by tam nešel žádný proud. Tak mne napadlo, že shořela nějaká pojistka nebo je někde zlomený kabel? Pokud ano a mělo by to mít vliv na otvírání kufru, tak jak to, že DO v pohodě otvírá a před jízdou to jde taky otevřít normálně?
  4. Ahoj, rád bych vás požádal o radu. Nedávno mi začalo blbnout otevírání kufru u Fabie Sedan. Pátral jsem tady na fóru a vypadá to, že vždycky byl v podobných případech na vině vadný nebo opotřebovaný senzor otevření dveří řidiče. U mne ale senzor evidentně funguje, protože při otevření dveří se rozsvítí lampička u zpětného zrcátka a když nechám rozsvícená světla, vytáhnu klíček a otevřu dveře tak se ozve zvuková výstraha. (Ne)funguje to tak, že když přijdu k zaparkovanému autu a odemknu dálkovým ovládáním tak jde kufr normálně otevřít tlačítkem co je na dveřích. Když ale kousek popojedu a tím se aktivuje bezpečnostní prvek zamykaní kufru při jízdě, tak po zastavení je tlačítko na dveřích kufru neaktivní. Nepomůže ani otevření dveří u řidiče (resp. jakýchkoliv dveří) ani vypnutí zapalování a vytažení klíčku. Kufr jde otevřít jen pomocí dálkového ovládání. Mimochodem asi před rokem jsem měnil osvětlení v kufru za LEDku. Svítilo to nádherně. Nicméně zároveň s problémem s otvíráním kufru se objevil i problém s tím světlem...skoro nesvítí. Je to horší jak původní žárovka. Tak mne napadlo jestli oba problémy nemají spojitost...jestli třeba někde něco neshořelo. Nenapadá někoho kde by mohla být chyba? Předem díky za každou radu.
×
×
  • Vytvořit nový...