Přejít na obsah

Emil-Z

Uživatel
  • Počet příspěvků

    141
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Emil-Z

  1. Co je to za podivný přesah nad displejem u řidiče?! 🤥 Jako kdyby byla palubní deska převzata z původní verze, ale digitální štít nakonec někdo dal před to... Přitom u Passata je to vyřešeno hezky elegantně.
  2. Je to rok 2023. Co to znamená, že "nepůjde ovládat z menu"? Myslí se tím menu Columbusu? Předpokládám že na virtuálním cockpitu ovládání bude fungovat... a s tím čtením značek to je pech. Znamená to tedy, že na to řešení neexistuje?
  3. Ahoj, našla by se tady dobrá duše pro nakodování čtení dopravních značek a event. i lane assist (Matrix-LED, takže kamera za oknem je).
  4. Ahoj niooo, podařilo se zprovoznit to čtení dopravních značek a lane assist?
  5. Nevíte někdo, zda lze doplnit obrázek k profilu řidiče?
  6. V SK funguje TMC podobně jako v CZ. Osobně vícekrát vyzkoušeno 😉
  7. Jak na Columbuse dostat zobrazeni dopravních značek? (MIB3)
  8. Kolega kamarád ho dnes přivezl = čekal téměř přesně rok... (2.0 TDI, L&K) První zajímavý poznatek: Area view tam prej má! (ani se mě to nechce věřit...zítra se jdu přesvědčit na vlastní oči) PS. Dodání skutečně na letních, a tak ještě musel na těch "pár" dní nechat přezout na nové zimní 🤦‍♂️
  9. A jak je to vlastně s kódováním a zárukou? Jak reaguje autorizovaný servis? Můžou si třeba všimnout, že se v autě "objevil" line assist... Někdo nějaká zkušenost?
  10. Na slunci, vypadá tahle modrá barva fakt dobře... když je auto umyté.
  11. Kolega kamarád dnes info od prodejce, že auto je hotové a příští týden snad má být na salonu! Objednával Březen 2022 (L&K, TDI) PS: Někdo nějaké info zda v zimě chodí auta na zimních pneu?
  12. Dlouho žádné reakce... Někdo nějaké info jak jde výroba Superbů?
  13. Dnes na Idnes: V hlavním závodě Škody v Mladé Boleslavi je na příští týden na lince pro výrobu modelů Enyaq a Octavia naplánováno velké omezení provozu: „V tomto týdnu byly odvolány první dvě noční směny, jinak vše beze změn. Za to v příštím týdnu budou pouze 4 ranní směny a jinak všechny směny jsou odvolány. Zaměstnanci jsou z tohoto zděšení a ptají se, co bude dál, nikdo jim však v tuto chvíli nedokáže odpovědět a nejistota stále stoupá,“ píše Škodovácký odborář... 🤦‍♂️
  14. Předpokládám, že si zkoušel i jiné "stanice", že?
  15. Začala předsériová výroba nového modelu Superb 😉 https://www.garaz.cz/clanek/novinky-made-in-slovakia-v-bratislave-zacala-predseriova-vyroba-modelu-superb-a-passat-21009617 Má ještě smysl objednávat stávající resp. kdy přestanou přijímat objednávky na Superb III ?
  16. Tak jsem to tady všechno prohlédl, ale nějak pořád nevím, zda je možné dokódovat line assist atd. Výbava Style + Matrix-LED, MR2023. Věděl by někdo? Předpokládám, že když je Matrix-LED, tak je i správná kamera za čelním sklem...
  17. I OIV podporuje TMC, viz. Info přímo ze Škodovky: Nová Octavia je vybavena poslední generací infotainmentů které s navigací obsahují i služby ŠKODA Connect, konkrétně Infotainment Online který rozšiřuje palubní navigaci o online služby, jako Dopravní informace online nebo Výpočet tras online. Tyto služby fungují obdobným způsobem jako RDS-TMC ale na rozdíl od nich jsou zprostředkovávány skrze datovou síť a mají více zdrojů, než jak je tomu u RDS-TMC, ty u nás dle informací oficiálně zastřešuje pouze ŘSD. I přes tento fakt naše palubní navigace dokáží RDS-TMC přijmout a zpracovat.
  18. Těžko se rozhodovat mezi SIII a SIV, když SIV ještě nikdo neviděl... PS: Podle toho co je vidět na netu (nový designový jazyk atd.) tuším že SIII bude ještě dlouho nejhezčí Sup pod sluncem
  19. Kolaga dnes nové info od prodejce. Posun z května 23 na konec ledna 23! (... ovšem po různých zkušenostech tady to bere s rezervou 😀. Nebo že by se Superby začali nějak dařit?)
  20. Nově vysílání RDS-TMC na Radižurnálu https://m.techfocus.cz/audio-video/4683-cesky-rozhlas-modernizuje-vysilani-dopravnich-informaci-rds-tmc.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=862901&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
  21. Můj kamarád je s L&K TDI 4x4 aktuálně na 10 měsících čekání... poslední info na dodání má 5/23 🤦‍♂️
  22. https://www.novinky.cz/clanek/auto-volkswagen-upravuje-infotainment-mib3-chyby-jsou-pryc-rika-sef-40416540 ... s objednávkou počkat na facelift!
  23. U 2.0 TSI je rozdíl ve spotřebě a emisích v neprospěch Scouta. Maximálka a zrychlení stejné... Toto bych považoval za logické, ale ty rozdíly u TDI nechápu.
  24. Všiml jsem si, že stejný motor má v různých výbavách různé parametry, což příliš nechápu. Konkrétně motor 2.0 TDI 147kw 7 stup. automat 4x4. Ve verzi Style a L&K je udávaná max. rychlost 236 km/h, ale ve verzi Scout "jen" 228 km/h. A rozdílů je více, např. spotřeba je překvapivě o 0,4 ve prospěch Scouta! Rozdíl je i v udávaných emisích... Že by jiná převodovka? Vždycky jsem si myslel že Scout je jen oplastovaná čtyřkolka, ale asi to tak není... 🤷‍♂️
×
×
  • Vytvořit nový...