Přejít na obsah

jardik.021

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení jardik.021

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, když si koupím pouzity kabel s CD, bude fungovat? Jde mi o to, jestli to není nějak chráněné jen pro jednu instalaci.
  2. Zdar chlapi, nebyl by tu někdo kolem okr. Mělník, a byl tak hodný se mi juknout na ten předvstřik? Plus tedy pokud by byl špatný, tak nastavit? Auto občas nestartuje při studeným startu a kdyz už ano běží chvilku jak pytel hoven. Zhavici svíčky hotové, vstriky po repasovaný, nový startér a baterka. 1.9 tdi PD 77kw bxe
  3. Zdravím, chtěl bych vás tu poprosit o vaše názory. Mám Octavii 2 1.9 tdi 77kw bxe Dnes jsem vyndal zhavici svíčky a všechny 4 měly zdeformovane špičky, jsou v nich promackle dulky. Někde jsem se dočetl, že to může dělat nesprávné napětí, mám vyměnit relátko zhaveni? Setkal se z vás někdo s touto závadou? Díky Dnes jsem ještě promeril listu, a při sepnutí relé tam teče 12,50 v a při vypnutí stále 3,15.
  4. Tak jsem to dnes prolezl a zjistil jsem, že je prasknutý kabel u dveří, který jde k bočnímu čidlu nárazu. Je možný, že je to propojený z pyropatronou?
  5. Zdravím, tak se mě bohužel ten airbag rozsvítil taktéž.Mám oct II 06. Vyhodil jsem svorku pod sedačkou a kabely spájel a zaizoloval, pro sychr jsem vyměnil svorku v podlaze. Zajel jsem na VAG a píše to závadu pyropatrona spolujezdce. Řešil jste tuto závadu někdo?? popřípadě co mám vyměnit nebo zkontrolovat. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...