Přejít na obsah

Kadeřník

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

728 zobrazení profilu

Oznámení Kadeřník

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Nafoukam to na 2,7 coz je o 0,1 vic nez doporucene pri strednim zatizeni. Kdyz jsem tam videl 3,1 tak me do docela dost zarazilo. Nekomu ve skodovce asi ujela ruka s kompresorem :-)
  2. Pawouku dekuji. Nebyt tebe zijeme tu v totalni anarchii :-) snazil jsem se abych nedostal pojeb ze se tu kvuli kravine zaklada nove tema ale koukam ze to je jak u nas doma s manzelkou :-) vsechno spatne ;-) az me tohle okomentujes zpet, ze tu jsou nejaky pravidla atd tak prosim rovnou k tomu pridej na kolik foukas ty. Dekuji :-)
  3. Kadeřník

    Tlak v pneu

    Nevim kam to dat a nechci zakladat nove tema tak to dam sem. Vcera jsem pichnul kolo, vse zalepeno, vymeneno a ok. Ale zameril jsem se na natlakovani pneu a zjistil jsem ze z fabriky mam 235/40/19 natlakovane na 3.1 atmo. V tabulce na vicku nadrze je 2.3 a pri plnejsim zatizeni 2.6. Tak sem to upustil na 2.8. Kolik foukate vy? Tech 2,3 se me zda strasne malo. Dekuji
  4. Poděl bude pri reseni pojistne udalosti. Pojistovna se bude snazit najit cokoliv aby nemusela platit. A tohle je presne vec delana jim na miru :-/ videl bych to na nejakou malou domu pro nejakeho urednicka co to schvaloval :-)
  5. Pokud se nepletu ve velkem TP by mel byt zapsan rozmer vsech kol co lze na vuz namontovat a je schvalen vyrobcem. Ja cekam na auto a mam v objednavce 19" letni a 17" zimni. Takze ocekavam ze tam bude zapsano vse od 16" po 19". Nekde se to tady uz rozebiralo.
  6. Hele ja treba objednaval 11.3. Combi, L&K, 110kw v cernem vnitrku a pristi tyden jde na linku. Ale znam reditele a musel nejspis nekde strasne tlacit. Tu konfiguraci co si napsal je vice mene nejhorsi kombinace na vyrobu. Hlavne pry zdrzuje 4x4. Muj odhad tak 7 mesicu. Ale myslim ze vsem za to to cekani stoji :-) kdyz si to tak vezmes tak je to na tom to nejlepsi :-) ja se uz tesim jak male dite na jeziska :-)
  7. Mam pocit ze si zmenou na cerne sedacky pomuzes ale kvuli par dnum na vic se asi vyplati cekat a mit auto presne podle sveho.
  8. Hloubkovou penetraci jsem myslel impregrani. Spatne sem se vyjadril. Jinak dekuji
  9. Budu mit cerneho tak na mycku muzu zapomenout. Nebudu to riskovat. A co se tyce laku tak to budu davat nekam kde to delaji profi.jeste bych to potento :-) Ja znam max Tempo a houbicku na nadobi :-D
  10. Po jak dlouhe dobe se dela konzervace laku u noveho auta? Dekuji
  11. Muzu se zeptat na vas nazor jak casto cistit kozene ventilovane sedacky? Myslim tim co se tyce hloubkove penetrace. Je mi jasne ze sem kazdy napise ze zalezi na opotrebeni atd. Za 3 tydny si pujdu vyzvednout novy wagen a nikdy jsem kozene sedacky nemel. Tak by me zajimal interval v jakem casovem horizontu penezrovat atd. Dekuju
  12. Koukni treba na klasicky cenik na jejich strankach. Tam je uz 8" amundsen. V pondeli zavolam prodejci a dohandluju s tim co a jak. Docela nerad bych prisel o parkovaci kameru. Zjistim kdy presne pujde do vyroby a pak to budu resit.
  13. Je tam 8". Koukal jsem se asi dvakrat. Fakt. Věř mi :-)
  14. V konfiguratoru to je i u kombika.Ale predpokladam ze pokud mam objednano od brezna tak priplatek za kameru resit nemusim. Teda doufam ze tam bude :-) max muzu doufat ze se nevyrobi driv nez do 22t. a ze k tomu prihodi 8" amundsena :-)
×
×
  • Vytvořit nový...