Přejít na obsah

DeKemadec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení DeKemadec

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ja jsem si prestal brat Octavii RS na sluzebni cesty do nemecka kvuli tomu duneni, ktere mne po 100km unavovalo. Musel jsem delat casteji pauzy. Zkousel jsem vic RS najezdy okolo 6 tisic, i normalni dvoulitr. Delaji to vsechny Octavie ...bohuzel. Neni to auto na delsi cesty..
  2. Je zajimave, ze se nesmi pouzit do BMW, takze plna nahrada puvodniho to nebude. Radsi zustat u 5w-30 a pockat az ho zacnou pouzivat autorizaky..
  3. No prave, vpredu jsou kotouce 256mm a vzadu bubny. S 288mm a kotouci vzadu to bude brzdit fajn. Nemyslim si, ze by moje uprava skodila motoru. Zalezi jak se k tomu clovek chova. Delal mi to Motorpower vcetne brzdy pred a po. Ten motor se nezda, vyhoda je ze je fabia tak lehka - stejny motor je v Octavii a taha vetsi vahu. Puvodne jsem auto chtel na chvili nez si koupim neco rychleho na dalnici, ale ted kdyz to jede a spotreba je nizka tak vlastne uz ani nemam moc duvod - snad jen bezpecnost. V aute nic nevozim a jezdim pouze sam. Jako rodinne mam jine (VW MPV). Sel jsem do toho s tim ze mam stranou penize na spojku a turbo, jen co kdyby - je to moje prvni auto s cipem, tak jsem taky nevedel co bude. Kdybych vedel jaka je ta 1.6, koupil bych ji novou na kotoucich a odjezdil do uplneho konce. Edit: mam 66kw verzi a chip znamenal prehrani vsech map upravenymi na miru v jednotce
  4. Mam chip na 103kw, jede to pekelne. Zatim 10tisic najeto, bez problemu. Kazdopadne se k tomu chovam slusne, nehonim studene, dochlazuji...na jednicku ani dvojku neakceleruji na plny plyn abych setril setrvacnik. Jen skoda ze ma Fabie tak mizerne brzdy a vymena za lepsi se vzhledem k cene auta nevyplati. Mam to na litani do prace 120km denne..Je to s cipem jine auto, predtim s tim jezdit po dalnici byla opravdu otrava, ted OK. Maximum 230km/h tacho
  5. Kolik to ma najeto? To by vypadalo na setrvacnik. Dela mi to u DSG taky. Ale dokud to nebude rachtat na N tak neresim.
  6. Kolik najeto jen tak pro zajimavost?
  7. Přesunul jsem příspěvěk do nového tématu...
×
×
  • Vytvořit nový...