Přejít na obsah

KulickaM

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 025 zobrazení profilu

Oznámení KulickaM

Nováček

Nováček (1/14)

5

Popularita

  1. Já měnil u Fábky (1.4 benzín manuál) po těch 4 letech v cca 65 000 km. U Yeťáka se chystám udělat to samé zhruba po stejném čase/km.
  2. Trošku mě u swingu zlobí jedna věc. Pokud poslouchám něco z telefonu přes bluetooth a pak volám tak při návratu k poslechu zlobí zvuk. Respektive je ztlumený na min a pokud ho zesílím, tak poměrně dlouho trvá než se něco ozve a navíc se prakticky okamžitě swing sám opět ztlumí na min. Pomůže v podstatě jenom restart párování přes bluetooth. Tuší někdo čím by to mohlo být?
  3. Tak nejeto něco přes 2000 km. Při cestě do práce (cca 25 km), plynulá jízda, a tempomatu cca 50-55 km/h město a 95-100 km/h to umí jet za 5,5l. A to je na zimákách a teploty taky zatím nic moc. Ale to je ideální profil trasy a ve městě max jedny semafory. Když se na to šlápne (což je mnohem větší zábava:), tak to něco pápne, ale pořád žádná hrůza. A hlavně je ten motor krásně tichý.
  4. To už je podle mě lepší zámek OBD zásuvky. Vyjde na cca 2000 Kč
  5. ...ve slovenském konfigurátoru tato varianta je.
  6. Já si toho všimnul u služební oktávky a říkal jsem si jestli mi to tak jen připadá, nebo to tam opravdu je....Ale je to tam jen na jedné straně a mnohem méně patrné než na fotce výše. Na Yeťákovi to mám vlastně na jedné straně taky, ale tam se musím ještě víc snažit, abych to našel. Jak bylo zmíněno, řekl bych že je to optická vada
  7. Výměna žárovky blinkru je opravdu na servis, používá se tam dokonce i opravná sada. Já žil v domnění, že na potkávačkách je H4, ale asi bude mít pravdu ferda výše a bude tam ta H7.
  8. KulickaM

    YETI MR2017

    Už to tu někde na foru bylo. Příslušné změny MR 2017 nabíhají už v 22 KT 2016 a pro Yetiho mělo by to být: modifikace KESSY (dvakrát za kliku - otevření všech dveří) rozšíření protihlukových opatření zrušení světýlek v předních dveřích volitelně LED osvětlení RZ některé výbavy nově povinně kombinované s jinou MV drobná modifikace řadících pák (více-méně chromu)
  9. Jaký typ žárovek je použit pro denní svícení u faceliftu yetiho u halogenových světlometů? Nikde to nemohu najít...
  10. KulickaM

    Zpátečka v kopci

    Je nějaký důvod parkovat bez ručky? Jinak v manuálu je to jasně napsané: "Při zastavení a parkování vždy pevně zatáhněte ruční brzdu, jinak by mohlo dojít k nežádoucímu rozjetí vozidla - hrozí nebezpečí nehody!"
  11. KulickaM

    Climatronic

    souhlas ve všech bodech
  12. KulickaM

    Climatronic

    -schopnost vzduchu držet v sobě vodu ve formě vodní páry přímo závisí na jeho teplotě, při vyšší teplotě v sobě vzduch udrží více vodní páry a naopak. Pokud se vzduch obsahující vodní páru příliš ochladí (pod teplotu rosného bodu), tak se vodní pára změní na kondenzát. To se stává právě na skle okna , kde je nejnižší teplota povrchová a proto se okna mlží. A proto ohřátí okna pomáhá, ale chvíli trvá než se ohřeje. -ofuk studeným vzduchem z klimatizace je obvykle rychlejší způsob, jak odmlžit. Jelikož tento vzduch o vodní páru přišel už při ochlazení v klimatizaci, tak je suchýa při ofuku na okno nemá co kondenzovat. Navíc se následně v autě ohřeje a může vodní páru přijímat.
  13. KulickaM

    Climatronic

    ...no a proto se mlží ta okna
  14. KulickaM

    Climatronic

    Topení ale nezpůsobuje mlžení oken, naopak - jakmile se okna trochu ohřejí přestávají se mlžit.
×
×
  • Vytvořit nový...