Přejít na obsah

embino

Uživatel
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 184 zobrazení profilu

Oznámení embino

  1. @DušanVmarže (nominální v kč) se musí zvyšovat pořád, protože ti rostou platy, náklady na dopravu, nájem, elektřina, údržba :-) Jinak souhlas s tím, že rafinérie to celkem ždímou. Nicméně nějaké zastropovaní cen a kecy o kartelu benzínek jsou fakt bláboly, za které by se nestyděla tak akorát ČSSD s komoušema.
  2. LPG obecne nedela dobre ventilum.
  3. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5658537949b9-lista-rohova-prava-skoda-33440.html
  4. Je samozrejmne mozny, ze jsi prihnul rameno, tahlo rizeni, ... Nebo je taky mozny, ze jsi to driv nesledoval a tahne to do strany furt. Nakopnutej disk bys poznal vibracemi do volantu kdyz pojedes 100 kmh+ Neco drhnout nebo mlatit muze tak neco kolem klinoveho remene, co pohani prislusenstvi motoru (alternator). Ale jestli to prestava po 2 sekundach, tak nevim, to je nejaky divny. Otevri kaputu a nech nastartovat psa - a pozorneji sleduj.
  5. Co znamena "vydrzi"? Ze budete lit jen olej a benzin? Odejit muze vzdycky neco. Ale vsadil bych na to, ze pri spravne udrzbe ten motor da (blok + hlava) 1.000.000 km. 200k neni zadny najezd. Kor kdyz to nema ani primy vstrik.
  6. embino

    Táhne do prava

    Spodni rameno? Tahlo rizeni? Doporucuji vyzkouset jiny servis, aby se na to podival nekdo jiny.
  7. CBBB kryt termostatu s termostatem: https://www.autodily-pema.cz/termostat-chladivo-mahle-original-ti3387 https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/03l121111ac-termostat-kompletni-skoda-24138.html 03L121111AC
  8. @1976Míra viskozita opravdu neovlivni to, ze bude mit zakarbonovany sani, ventily (pokud je to primovstrik) a olej naredenej benzinem.
  9. Myslim 19mm a T25. Ale jisty jsi nejsem. Doporucuji koupi zakladni goly. Filtr lze povolit rukou jen nekdy. Zalezi jak moc byl utahly pri instalaci - ja ho po svem utahnuti za rok rukou povolim. Muzes si pomoci kozenym paskem, jinak potrebujes stahovak. Utahovat pouze rukou.
  10. Hladinu oleje jsi kontroloval s autem, ktery nemelo zvedlej cumak na najezdech? Protoze jinak to je houby platny:-)
  11. Nebyl to taxik? Dvouhmota? Pri pridani plynu na neutral citelna zmena? Studeny / teply rozdil?
  12. Rozhodne 6q... Vykon je dosazen jinym softwarem ridici jednotky motoru. O zivotnost motoru se nemusis bat. Ten zbytek auta casto prezije. Priplatek 30k za to rozhodne stoji. EDIT: diky za opravu, tak opravdu tam jsou rozdily. Cekal jsem, zeto bude jako v pripade vykonovych verzi 1.2 TSI.
  13. Zaruku opravdu vymenou oleje neztratis a je uplne jedno kde to menis. Stejne tak tam muzes lejt cokoliv z tech 150 oleju, co plni normu. Muzes to klidne i michat atd... Dulezity je proste menit olej dostatecne casto.
×
×
  • Vytvořit nový...