Přejít na obsah

Petr Homoky

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

913 zobrazení profilu

Oznámení Petr Homoky

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Já jsem hodně spokojenej. Za ty peníze to určitě stojí. V palubním počítači mi to ukazuje, kam a kdy mám zatočit, takže na infotainmentu můžu mít rádio. Zapínám časté trasy přes volant, takže kolikrát ani spolujezdec neví, že jedu podle navigace. Je to ultra pohodlné. Jediné, co mi vadí, že si nemůžu třeba k tomu hlášení někde toho zobrazit teplotu oleje, nebo nějaký jiný informace. Všechno je to prostě napevno nakonfigurovaný a nemůžeš si udělat žádnou "vlastní" grafiku.
  2. Ten předplacený servis by měl být univerzální. Mělo by být jedno kam s tím přijedu. Prodejce říkal, že to cenově vychází o malinko míň (cca 10-20 %), že prý záleží na servisu.
  3. Ahoj, řeším, jestli zvolit předplacený servis přímo od prodejce, popřípadě jakou variantu? Vyplatí se to?
  4. Jak říkám, nejdřív si to dej do konfigurátoru, nevím, co tam všechno máš, ale upřímně, raději bych ušetřil 50 tisíc a měl tam vše co chci, než ušetřil 100 a pak si dalších 5 let stěžoval, že jsem to tam měl hlupák dát a raději si připlatit. Jen z hlavy pár věcí, kdy vždy alespoň jedna u skladovky chyběla a nerad bych se ani s jednou loučil: barva, sportovní sedačky, navigace, corner mlhovky...
  5. Já ho mám ještě o pár desítek tisíc dražší, ale mám v něm úplně všechno. Takže doporučuji si auto nakonfigurovat podle sebe a sám si řekneš, co se ti vyplatí víc. Navíc počítej, že prodejce ti taky z ceny vozu stáhne nějakou cenu jako slevu (počítej 5 %). Já jsem měl hromadu možností na skladovky, ale prostě bych dělal vždycky v něčem kompromis a to se mi za auto za víc než 400 tisíc dělat nechtělo, proto jsem si ho nechal vyrobit a po třech měsících bude příští týden doma.
  6. Jo, to jsem viděl, spíš mě zajímala možnost přes ŘJ.
  7. Mě zajímala především ta možnost to připnout na sportovní sedačky.
  8. Díky. Jakmile budu mít auto doma, tak vyzkouším elkanero.
  9. Máte někdo s Dynamic paketem návod nebo tip, jak dostat ramínko na oblek za přední nebo zadní sedačky? Vzhledem k tomu, že tam není mezera a ta horní část není výškově nastavitelná, tak se bojím, že to asi nemá řešení.
×
×
  • Vytvořit nový...