Přejít na obsah

Fel0n

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

678 zobrazení profilu

Oznámení Fel0n

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dá se někde na internetu sehnat, kapalina 5E0 121 013 - výrobce BASF ? Nebo budu muset přímo do škodovky ?
  2. Tak to je paráda, to tam v nejbližší době zajedu díky za informaci
  3. Když teda přijedu těd s Octavii 3 do autorizáku, tak už mi budou schopný vyměnit za LED ? Klidně si to zaplatím, ale jde mi o to, že abych pak nemusel ještě schánět někoho na kodování ?
  4. Jedná se o motor 2.0 TDI 135 kw já právě nevím, jestli to dělat, každý píše něco jiného..
  5. Budu měnit těd na 30tis podruhé olej a mám v plánu měnit, kompletně všechny filtry což je olejový,kabinový,vzduchový a palivový. Je to zbytečné nebo se to vyplatí ? Popřípadě byl by někdo ochotnej mi tady napsat, na kolika kilometrech to má předepsané Škoda. Děkuji moc
  6. Nemá někdo zkušenosti se servisem Laureta Auto v Mladé Boleslavi, jak to tam funguje nebo popřípadě doporučit nějaký servis v Mladé Boleslavi. Díky moc
  7. Pneumatiky podívám se ještě, ale foukám na 2.3, takže tam si myslím, že to je ok. Beru, že je zima a pneumatiky jsou měkčí, takže horší než v létě.
  8. Mám manuál, auto má najeto 20K a zatím na tom žádný servis nebyl. Pneumatiky mám 225/40/R18 a jezdím většinou sám. Jedná se mi o to, že mi přijde při klidné jizdě kolem 130km/h průměr 7 litrů prostě moc.
  9. Tenhle palubák mám takže stačí dát zapalování do první polohy a držet horní kelébku stěračů jo ?
  10. Potřeboval bych poradit, jak zjistim kolik km mám do servisu ? zkoušel jsem, že jsem měl zapalování do první polohy a držel jsem nulovací tlačítko ale vždy akorát se vynulovali kilometry a znova naskočili, ale pořád ne a ne naskočit kolik km do servisu ? děkuji za všechny rady jedná se o dvojkovou oktávku před FL..
  11. Zdravíčko, měl bych dotázek mám OIIIRS TDI 135KW a spotřeba se mi furt pohybuje kolem 7 litrů, i když jedu na dálnici kolem 120-130 kilometrů, tak furt si to bere kolem té sedmičky přijde mi to nějak moc ? Mám to nějak řešit ?
  12. Aha já právě myslel, že to bezklíčkové odemykání jde vypnout, protože jsem někde četl článek, že to je k dispozici, ale asi to bylo něco jiného..
×
×
  • Vytvořit nový...