Přejít na obsah

OYEB

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli OYEB

  • Narozeniny 16.4.1995

Návštěvy profilu

658 zobrazení profilu

Oznámení OYEB

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Moc Ti dekuju za info Urcite to v planu mam ale nemam nikoho kdo by to udelal, tak musim do nějakého autorizovaneho servisu aby to zkontrolovali a vycistili. Jinak momentalne pouzivam SUPER VIF zimni.
  2. Zdravim lidi, mam na vás takovou otázku ohledně vstřiků. Vlastním Superba 2.5 TDI 114kw, označení BV6 a kod AYM (netuším, jestli vám to pomůže). Od kamaráda jsem se doslech, že na jeho Audi A6 se stejným motorem mu vstřik pro pálil válec a měnil celý motor. Tak jsem se rozhodl, abych tomu problému předešel, takže auto dam do autorizovanýho servisu na vstřiky a čerpadlo a nechal bych si vyčistit trysky i čerpadlo. Jenomže když jsem se zmínil známému co mam v plánu, tak mi bylo sděleno, že v těchhle motorech nejsou použity vysokotlaké trysky za 11 000,- ale nějaký za 700,- ale jelikož se v tom těžce nevyznam, tak bych vás poprosil o pomoc. Snad jsem vám to vysvětlil nějak srozumitelně. Jde mi o to jaký trysky teda tam mam, a jestli je mam teda vyčistit nebo jak. Chci to mít radši v pořádku. Taky jsem četl o nějakým supr aditivu - BOOGIE ENERGY PILL. Podle recenzí naprosto skvělá věc, tak přemýšlím, že bych to začal používat po vyčištění. Moc vám děkuju za rady, typy =)))
  3. Zdravim vsechny, prosim vas mam takovy problem. Ve stredu jsem menil na nove letni pneu a delal rovnou i geometrii. Od vcerejska (sobota) mi to zacalo piskat nejspis z praveho predniho kola. Spocatku jsem si myslel, ze se jedna o nejaky zaseklej kaminek, tak jsem sundal kolo, profoukal vsude kde se dalo, zkontroloval desticky (ty jeste vydrzi slusnou dobu). Prestalo to a asi po ujetu 50km to zacalo znova. Zvuk je stejny ikdyz zatocim na jakoukoliv stranu, brzdim nebo jedu rychle. Na rizeni jsem nic nepoznal. Jeste jsem si vzpomnel, ze se minulou sobotu menil kloub na te strane. Nekdo pise lozisko nekdo ze je to pneu, ale opravdu nevim. Moc dekuju za rady P.S. Jedna se o 1 superba 2.5 TDI kdyby na tom zalezelo.
×
×
  • Vytvořit nový...