Přejít na obsah

lacocolor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení lacocolor

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. dobrý den, poprosím o radu. Mám supa 2 s navigací amundsen+.Od výroby není bluethooth jednotka,ale je doinstalovávána jednotka kufatec fiscon basic plus. Co se týká telefonování,zobrazování jmen při telefonování,spojení s telefónem není problém,ale je problém s telefonním seznamem a zobrazování volaných,zmeškaných hovorů. Telefonní seznam se stahuje,ale nestáhlo se nikdy nic.Zmeškané hovory,nebo volané hovory se zobrazují pod písmeny -yyy@@ÿÿÿ++,a takové podobné nesmysly v tomto duchu. Už si s tím nevím rady,udělal jsem update na nejnovější verzi,udělal jsem tovární nastavení,odstranil jsem všechny kontakty v telefónu,postupně přidával atd..nic nepomohlo.Když mi někdo volá,nebo když já vytočím volaného,tak se jméno ukáže normálně,ale potom při zobrazení volaných čísel se mi zobrazují nesmyslné znaky popsané viz výše. Nenapadá vás něco,co bych mohl ještě zkusit,popřípadě udělat.Je to otravné ,když potřebuji za jízdy vytočit někoho a musím brát telefon do ruky a hledat. Předem vám děkuji za případné rady a návrhy.
  2. aha,takže by to normálně fungovat melo.tak jak píšou v manuálu,při zamknutí centrálem auta,tak se zamkne i víko palivové nádrže..,,
  3. dobrý den, je normální u supu 2 rv-2011 aby šlo kdykoliv zatlačením víka palivové nádrže,víko a víčko normálně otevřít. mám diesela 2.0 a kdykoliv se můžu dostat do nádrže,i když mám vůz zamknutý centrálem na dalkáči. mě se to normální nezdá,ani páčka na otevření uvnitř vozu,ani žádné jiné zabezpečení. případně vám děkuji za rady a reakce.
×
×
  • Vytvořit nový...