Přejít na obsah

PetrSig

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem PetrSig

  1. ahoj, mam praskly sklo (teda ten plast) prednich svetel u xenonu mam jeste stare halogenove svetla a rad bych ty plasty z halogenu odlepil a prilepil na xenony. Nezkousel to nekdo?
  2. na to pozor , u dislu je to vcelku normalni, ze olej uz po ujeti nekolika km zcerna, tak at je nepucuje zbytecne:)
  3. ve finale tam pujde, ale tusim trosku dopredu jak to dopadne.. chudak, je to mlady poctivy kluk, splaci hypoteku a ted zrovna kdyz je sforc tak musi zaplatit osmicku za opravu motoru pritom motor uz je podle mechanika nakrupnuty.. a to jen kvuli nejakeho opicaka(tady na ostravsku znam lepsi nahrazku toho slovicka:) v servise ktery si usetril litrik oleje. Jsem opravdu zvedav jak to dopadne, takovy automechanik by mel byt vyhozne.
  4. Vim, ze jsem nekde v tomto foru cetl jak automechanici pri garanckach nemni olej nebo jen vymeni polovinu. Spousta lidi tam psalo, ze to neni mozne. Zrovna muj kolega z prace ktery ma Fabii sestym rokem a chodil pravidelne na garancky do AD Ostrava u Frydlantskych mostu s vymenou oleje zacal mit problemy s klepanim motoru. Dal to do servisu kde mu rekli ze to jsou poskozene hydraulicke zvedatka diky karbonovych usazenin z oleje. Mechanik rikal, ze tak dodelany motor dlouho nevidel, pry cela vana je plna usazeni a cely motor je zanesen srajdama, pry to je zpusobene bud spatnym olejem nebo ze jej vubec nevymenili. Kolega je z toho na prasky, nechce to jit ani reklamovat, ze stejne se z toho vykecaji.. no pak ver autorizovanym servisum:(
  5. tyto notebookove HD by se mely chovat pres pouzite rozhrani jako massstorage, teda pokud je to naformatovano jako fat32. http://www.alza.cz/18848421/2-5-usb-2-0.htm ale nedam za to ruku do ohne, idealni by bylo kdyby to nekdo vyzkousel . napajeni je pres USB takze neni treba nejake externi napajeni.
  6. sikovna vecicka. celkem by me zajimalo kolik adresaru to zvladne, kdyz tam pripojim svuj 60GB USB disk s cca 300 adresari:). jestli to Bburagovi poslape tak to taky koupim, jen doufam, ze konektor buude pasovat na stream.
  7. tak pry kdyz je zapnuta klima tak vetraky bezi porad. takze problem vyresen:)
  8. nevim jestli to je v pohode ale hned po nastartovani motoru se mi rozjede vetrak chlazeni. dela vam to taky nebo to je err u me?
  9. Diky za odpovedi, jak to tak pozoruju, tak se asi lisi motor od motoru. Kdyz jsem jel s pujcenou O2 do chorvatska tak jsem mel spotrebu 6l/100 pri prumerne rychlosti cca 110km/h ted s tou moji ostrava - praha 6.8l/100 (skoro pri stejne prumerne) coz je dost velky rozdil, i kdyz tankodrom na D1 se na spotrebe taky podepsal.btw D1 mi zacina pripomina slavnou dalnici Sofie-Burgas , jeste tam nejsou ty pulmetrove diry ale verim ze jeste chvilku a budem to mit taky.
  10. PetrSig

    Vada laku?

    Takze podle znalce se jedna o poskozeni kyselinou, asi na to neco prsklo. Prodejce mi nabidl "fair" nabidku bud prestrikani auta s tim, ze by se na prestrikani podilel 10k a zbytek bych doplatil ja(vim ze se by mel podilet celou castkou, ale nechtel bych to i kdyby mi doplacel) nebo odstoupeni od smlouvy, cehoz jsem s radosti vyuzil a uz mam doma nahradu s petitisici najetymi kilometry.. zatim bez zadneho zjevneho problemu:)
  11. mam najeto 5000 km, spotrebu je 6.5l/100 pri trosku sviznejsi jizde, coz je prijemne. Jakou mate zkusenost? klesla vam pak spotreba, kdyz jo tak po cca kolika kilometrech?
  12. Diky za info, problem jsem ve finale vyresil cernym globinem:). opravdu to misto pak nejde vubec poznat, upozornuju ze dirky v palubce nebyly velke.
  13. Diky za odpoved. Renovator jsem na inetu nasel, ale nejsem si jist jestli se to hodi na opravu palubky v O2. Pripada mi to spise na povrchi jako kozenka, kazdopadne tam brnknu.
  14. chtel bych opravit dirky po handsfree, nemate s tim nekdo zkusenosti? Nechcu to jeste vice zdrbat. Diky
  15. PetrSig

    Vada laku?

    takze jsem si z lupou prohledl kapotu a viko kufru, ktere bylo v poradku. ale po podrobnejsim prozkoumani jde videt ze tecky byly "zaprdnuty" lakem(ktery jsem nasel v prihradce auta). je to celkem sikovne zamaskovano. Takze je jasne ze se nejedna o vadu laku. Jen by me zajimalo jestli o tom prodejce vedel, nevim jak presne probiha nakup takovych vozu, ale nevrim, ze by si toho profik nevsimnul. Domnivam se ze mam narok na vymenu vozu, protoze zavada nebyla pri koupi zjevna. Nerad bych resil problem tim ze mi nabidnou opravu laku podobnym zpubem jak je udelana streacha a kufr, protoze takova oprava neni tak kvalitni jako celkova nalakovani poskozene plochy. Dal jsem to na posouzeni primo lakyrnikovi, ktery me potesil tim, ze to nemusi prezit ani jednu zimu. mam z toho celkem depku, protoze auto za pul mega nekupuju kazdy den:(.
  16. PetrSig

    Vada laku?

    byl jsem na dovolene tak se ted nestacim divit kde se diskuse zvrhla:)dle velikosti direk soudim ze by to musela posrat blecha ale nevim jak moc je blesi hovno agresivni:) jinak ja mam svedomi ciste, ale covek nikdy nevi jak se prodejce zachova protoze jsem na to prisel druhy den po koupi (prodejce si toho udajne taky nevsiml). pred tim jsem si te vady nevsiml, nebo mi to pripadalo jako tecky od teru, jsou cerne coz je taky zvlastni protoze podklad neni cerny(je to modra metaliza), jsou to fakt tecky o prumeruc cca 1 milimetr. tecky nejsou ale uplne po cele karoserii napriklad na kapote a na kufru nejsou vubec.
  17. PetrSig

    Vada laku?

    prene tak, taky si to myslim. odjizdim ted na dovolenou, jak se vratim tak se do toho pustim. jinak diky za nazory. snad to projde:)
  18. PetrSig

    Vada laku?

    Nejhorsi je, ze nevim co se s tim autem stalo. Tloustku laku necham zmerit to je dobry napad. Diky moc
  19. PetrSig

    Vada laku?

    Koupil jsem referencni vuz s najetyma 10k km od autorizovaneho prodejce skoda r.v. 2006 dovoz ze spanelska. bohuzel az doma jsem zjistil ze tecky na laku nejsou od teru, ale jsou to male dirky v laku. pripomina mi to musi hovna.. je tim posete cele auto i na obo bocich krome kufru a kapoty. Nejsem si jist jak ty dirky mohly vzniknout. Dost me mrzi ze me na to prodejce neupozornil, je to chovani jako v nejakem druhoradem bazaru:(. Nevite jestli se na takove vady vztahuje zaruka? Vim ze nejlepsi je zeptat se v lakovne, bohuzel ted pisu z dovolene v chorvtasku a su poradne z toho nervozni.
×
×
  • Vytvořit nový...