Přejít na obsah

Těsnění pátých dveří


Host Makyn20

Doporučené příspěvky

Ahoj, potřeboval bych poradit, je to asi měsíc jak je zima tak jsem furt poslouchal při přejezdu nerovnosti co mi tam vrže nebo chrastí. Tak jsem dnes vyndal všechny věci z kufru a jeli jsme to projet. Seděl jsem v zádu a přišel jsem na to, že když trochu zatlačím na 5 dveře(tím je trochu odlehčím od těsnění tak to přestane. Je to v tom místě viz obrázek. Dal jsem tam takový molitanový tužší hranol mezi plech a těsnění a je klid po pěšině. Nemáte stím někdo zkušenosti? Protože moje řešení není dlouhodobě vhodně. Prosím :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

už jsem to tady psal.

Měl jsem problém s pátými dveřmi když jsem jel po nerovné vozovce tak mi dost bouchalo něco vzadu nejdříve jsem si myslel že je třeba nedotažená rezerva nebo hever ale pak jsem zjistil že byl špatně seřízenej doraz na 5.dveřích stačilo povolit ten imbus seřídit dorazy na obuch stranách stejně a bylo vyřešeno. Lajdáci na jedné straně byl doraz moc zastrčenej a nedotýkal se pri zavření kastle a pak to bouchá na levo bylo vydět 6zoubků a na pravé jen 4zoubky dal jsem oba na 7zoubků a teď to perfektně sedí a i lícuje.

Prostě ty dorazi na 5. dveřích povitáhni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 voltys: Dík moc, tvoje rada sedla jak pr.. na hrnec:-) Ušetřil si mě den bez auta a servis další reklamace:-D Ještě, že máme toto fótum.

4 Escrito. To ti věřím. Já jsem plato ještě trochu prořízl protože jsem do něj dával dva ovaálný reproduktory tak to těd taky není ono ale vyřešil jsem to tak, že jak plato nacvakáváš na ty capliky, tak jsem z duše na kolo ustřihl dvě kolečka a navlík je na to a je to dobrý a pak jsem ještě na tu hranu jak ta deska dosedá tak na konec jsem tal kousek molitánku na každou stranu a je to dobrý.Je to vidět i na tý fotce

Editováno: , autor: Makyn20
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...