Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravim,

mám fabii II 1,2 HTP rv: 2007.

Teď k problému mám fabii v servisu s tím že se opravovala po nehodě ..promačklý přední blatník. Dnes mi volali stím že na palubovce pořád svítí kontrolka ruční brzdy, i když neni zatažená. Nevíte v čem by mohl být problém ?

V sevisu mi říkali že je to nejspíš tím jak bylo auto v mrazu a pak s tím zajeli do klempírný že nejspíš navlhly kontakty , ale to se mi moc nezdá. Zkoušeli dát i palubovku do jiného auta a prý to svítilo porád.

Editováno: , autor: TomášJiránek
Vloženo (editace)

jestli se nepletu,tak ta kontrolka je na ruční brzdu-spínač pod pákou a zároven hladina brzdové kapaliny-plováček v nádobce.Třeba to jsou jenom klempíři,ale zase měnit celej štít,kterej je bloklej s rádiem a řídící jednotkou?

Editováno: , autor: petrumr
Vloženo

A nemáš po tom pomuchlaným blatníku taky něco s brzdovýma trubičkama? Nebo po té jejich "superodborné" opravě? Jestli je ta kontrolka společná pro spínač ručky i pro kontrolu hladiny v nádržce, není tam té kapaliny náhodou málo? Kontrolovali i tohle? Teda tohle jsou odborníci, že bych jim nesvěřil ani vyklepat prohnutý zahradní kolečko...

Vloženo

Zdravim,

mám fabii II 1,2 HTP rv: 2007.

Teď k problému mám fabii v servisu s tím že se opravovala po nehodě ..promačklý přední blatník. Dnes mi volali stím že na palubovce pořád svítí kontrolka ruční brzdy, i když neni zatažená. Nevíte v čem by mohl být problém ?

V sevisu mi říkali že je to nejspíš tím jak bylo auto v mrazu a pak s tím zajeli do klempírný že nejspíš navlhly kontakty , ale to se mi moc nezdá. Zkoušeli dát i palubovku do jiného auta a prý to svítilo porád.

:smich: Svietila ta kontrolka aj ked si niesol auto na opravu do toho super servisu???

Ktory blatnik opravovali??? lavy predny??

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...