dadylam Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Mě to neteče vůbec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 sa dočkáš,neboj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabi Pavel Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Prodává se opravná sada.Trubička ,tryska a těsnicí gumičky.Hřídelka je dutá a plná rezu.Já osobně v každé volné chvilce použiju wd-40 a u 10let starého auta mam originál zadní stěrač přední oba a zámek dveří.Co je mastné nerezne. a co se má nastříkat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek 835 Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Tak si to lépe pročti co! Dutá hřídelka v které máš nasazenou trysku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabi Pavel Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 návod jsem našel.. jenom kde sehnat měděnou trubičku? nejspíš železářství a rozměry přesně podle toho návodu? díky a kde jsi ho našel přesně? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabi Pavel Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 sundám tapec a pak povolím šroub a nemohu sundat motorek bojím se že urvu zadní sklo, je to skrz sklo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmmik Posted September 16 Share Posted September 16 V 9. 6. 2013 na 0:31, karpi napsal: návod jsem našel.. jenom kde sehnat měděnou trubičku? nejspíš železářství a rozměry přesně podle toho návodu? díky Zdravím, mám ten samý problém. Je někde návod na vyřešení této situace? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts