Přejít na obsah

octavia 2 - ridici jednotka - imobilizer


gula221

Doporučené příspěvky

Prosím o radu. Mám octaviu 2.0 TDi rok výroby 2006. Na diagnostike mi ukazalo chybu. Nalezena 1 chyba: 00003 - ridici jednostka, 014 - defekt, info o zavaved: Stav závad: 01101110 Priorita závad 2, Frekvence závad 1.

Vraj je to jednotka imobilizeru. V servise mi povedal, že ked mi auto pekne štartuje tak to nemám riešiť, ale môže sa niekedy stať ked budem mimo domov, že nenaštartujem a to veľmi nechcem. Nemal som s tym žiadny problém. Túto závadu mám už asi 20,000 km. Až dnes sa mi stalo, ked som išiel na aute asi 100km potom som zastavil a znova naštartoval bez žhavenia, že mi auto točilo a točilo asi 5 sekúnd tak ako keby chytllo a hned zdochlo a zatriaslo. potom som pustil kľúč a ked som znova naštartoval tak už mi pekne chytlo. Ak je to riadiaca jednotka imobilizéra tak sa da nejaku flashnuť alebo treba novú. Koľko to môže stať? Ďakujem za všetky odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 let později...

po vypnutí motoru se nahodile po opuštění auta rozsvítí světla a kontrolky u zamklého auta, v paměti závad mám také chybu 00003. Baterka se úplně vybije. Baterka měla již asi 5 let a nešla již dobít takse koupila stejná nová, ale problém přetrvává. Auto jinak startuje bez problému a nijak zvláštně se nikde nic neprojevuje. Mohl by to být problém se spínací skříňkou nebo s imobilizérem? diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...