Přejít na obsah

Licovani prednich svetel


tomina

Doporučené příspěvky

Nejsem zadnej karosar, ale vsiml jsem si, ze mi hlavne leve predni svetlo trochu nelicuje. Smerem k masce jakoby vycuhuje ven vice nez na kraji auta a k tomu je u stredu trochu vetsi mezera mezi naraznikem a svetlem. Jedna se o milimetry, nic hrozneho, ale stejne bych to rad nejak doladil. Podle DP jsem tedy svetlo vyndal, povolil dva torxy a otacel dvouma packama kolem jejich osy. Podle vseho to vypada, ze je ta zakladna svetla nejniz jak to jde. Stejne tak se mi nepovedlo zastrcit tu cast zakladny svetla, ktera je blize ke stredu vic dozadu. Ta druha, krajni by jeste sla, ale tu nepotrebuji. Nenapada nekoho co s tim? Jak rikam, jsou to milimetry a "bezny" clovek si toho nevsimne, ale me to stve.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, tak to znam, taky jsem si s tim hral, no asi takhle - cely odpoledne jsem lezel u svetel a vyndaval je, zandaval je, zakladnu posouval dopredu, dozadu, nahoru, dolu, a nakonec jsem to myslim dolicoval temer k dokonalosti, ale upozornuju, ze musis mit svatou trpelivost ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja jsem si s tim hrál asi dvě hodiny ve vymrzlé garáži (taky mě to nemohlo napadnout třeba v červenci ;-) ) A byl jsem rád že jsem to vráttil do původní polohy. Jelikož jsem auto kupoval starší, už mě napadlo, jestli to neni třeba bourané (nic tomu nenasvědčuje). U O1 to bylo jednoduché, tam se se světly dalo hnout o pár mm nahoru a dolu a licovalo to vzdycky. Nevim proc to tady musej tak komplikovat. Každopádně jsem rád, že nejsem sám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 let později...

Ahoj chci se zeptat ja jsem mel v lete malej tukanec kapota se jakoby trosku ohla v ty mrizce tu jsem narovnal ale ty svetla jsou ted hrozny potreboval bych si s nima pohrat takze pro manipulaci do stran a do vysky povolit ze zhora toho drzaku svetla ty 2 srouby (imbusy nebo co to tam je ) seridit pak vlozit svetla a takhle dokud to nebude jak chci jo ? A temi 2ma srouby se serizuje nahoru a dolu ? Dekuju za radu tady dam par foto ale je to hur videt zitra sem hodim aktualni ona je i kapota na jedny strane prizvedla ale tady jsem se nekde doscetl ze staci sesroubovat nejakou tu dorazovou gumu dolu. Dodavam aktualni foto ?

 

 

C83AE871-542F-47D3-ADF6-06DE5384AEC7.jpeg

7FA411E9-11DE-4263-B33B-EB0DA7CB799A.jpeg

08E829F9-77E4-4174-A9A8-36D39AE077B3.jpeg

Editováno: , autor: Karlos994
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...