Přejít na obsah

Chiptuning 1.2TSI


Doporučené příspěvky

No moje letitá zkušenosti s Pražskou pobočkou i mého kamaráda je ta, že pokud jim vypadne nějaká funkce, kódování atd., tak to neumí dát zpátky a musíš do autorizáku. Já jsem si musel nechat zpátky nakódovat tempomat (nevím jaký mělo vliv, že byl sice origo, ale dodatečně montovaný) nicméně mě bylo řečeno to neumíme, musíte někam to nechat nakódovat a my proplatíme běžných 200kč, no stálo to 400 :-). No a kamarád ten den ani neodjel, musel se nějak dostat domů a řešilo se to druhý den. I přesto má tato firma i mnoho spokojených zákazníků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ak budeš využívať aj horné pásmo otáčok, t.j. od 4000 vyššie, tak si to daj upraviť, a rovno na 90+ kW! Ak tie otáčky nevyužívaš, vyser sa na to, prínos v nižších otáčkach je skôr placebo, merateľný rozdiel vo výkone a zrýchlení bude minimálny. Každopádne, určite choď niekam, kde ti výkon auta pred úpravou aj po nej zmerajú!

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych se přiznal, tak limit kde se většinou pohybuji je na rakouské dálnicí ve 160km/h při těch 4000ot/m a to mě stačí, víc to honit nepotřebuji, přeci jen to stále jen "FABIE". Tzn. nad tu hranici, zcela vyjímečně. A že bych lítal na 4.kvalt na 5000 to nehrozí!

Mě šlo třeba jen přepnutí na těch 77kw, kde by to mělo být jen v řídicí jednotce,  "přepnout jedno políčko" - ale nevím jak moc je tohle náročný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím,

 

přemýšlel jsem o chipu mé fabie 1.2 TSI 63kw (rv. 2013). Nejde mě o to udělat z toho závoďák, to ne, jen mít nějakou tu "rezervu" pro bezpečnější předjíždění atd. 

Tak by mě zajímalo, jestli je tu někdo, kdo si tento motor chipoval, na kolik ho nechával chipnout a jaký je Váš názor na to.

Kde jste si to nechávali chipnout a jestli i s měřením na válci před / po.

Něco, na co si dát pozor? Nějaké ověřené firmy, u kterých to tu někdo chipoval? (Olomouc, Ostrava, Val.Mez, Zlín atd.)

 

Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...