Přejít na obsah

18ti palcová (litá) kola


AlesioP

Doporučené příspěvky

Ne že bych chtěl obhajovat, nebo zhazovat vzhled těch kol od Mercedesu, ale určitě je nesmysl tvrdit, že originální Škodovácké kola jsou ty nejkrásnější na světě !!! Ten "designer" by musel být asi bůh ? Mě osobně se originální kola třeba skoro žádné nelíbí... až na pár výjimek .

Dokonce bych si dovolil tvrdit, že některé jsou přímo strašné! To pak ten designér asi nemá žádný vkus . Je spousta nádherných disků, které z auta dokážou udělat uplně něco jiného, ...jak málo stačí :-) , potvrzuje se tím to co se říká, a to , že " kola dělají auto " :-)

Editováno: , autor: Peťas-RS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsou nejkrasnejsi na svete, ale designove se proste k tomu autu hodi daleko nejlepe, protoze jsou navrhovany na to auto. Na rozdil od neoriginalnich, ktere se musi jakz takz hodit ke vsemu, ale poradne se nehodi k nicemu. Ale vzhled je samozrejme subjektivni vec a pro nekoho je taky dulezite to, ze to nema uplne kazdy, coz je u Skodovackych kol v CR jaksi problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:-)  no to je věc názoru , já v té nabídce nějak nevidím nic, co by se mi zdálo nějak výjimečné.Prostě tuctové disky, žádná originálnost .Jako jo, najdou se i některé, které nejsou uplně k zahození , ale většina mi připadá jako by to namaloval/navrhl někdo uplně bez fantazije . Co se týče těch kol z Mercedesu , zdají se mi strašně mohutné (ty středy) na Octávii. :kol-21:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Bodou super tyhle kola jsou hodně dobrý, také jsem o nich uvažoval :) i ty z medáku z amg starýho, měl jsem si pro ně už jet, ale nakonec jsem od toho upustil protože měli šíři 9 palců a prostě jsem si to rozmyslel :D ale jinak bych je asi už vozil na své OII :).Po dlouhém rozvažování jsem se rozhodl pro tyhle: 5x112 R18 šíře 8 palců s ET35.To ETéčko mě jediné děsí..myslím,že vpředu to bude hodně vylezlé.

post-94393-0-36772400-1433184326_thumb.j

post-94393-0-87122200-1433184330_thumb.j

post-94393-0-30793800-1433184341_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravím, už se tady několikrát řešilo ET, ale potřebuji poradit. Koupil jsem na na OII 1Z RS combi kola sparco R18 ET35 a chytaji mně o držák zadního nárazníku (při naloženém voze). Šel jsem do ET35 protože mně pár kluků napsalo, že to má a jsou bez problémů (tak nevím :kol-32:  ). V TUV je napsaná úprava blatníků, tak se chci zeptat, zda mi někdo poradí, jak je mám upravit. Díky za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Mám dotáz :)

Teď mám na své koktě 1.9tdi brzdy 280mm a když dám disky 8x18 et 35,tak mi lezou o cca 1cm vem.V brzké době plánuji těhlice z 2.0tdi čili kotouče 288/312mm.Jak tam to bude s diskem 8x18 et 35 ?

Přijde mi,že dle fotek u hodně lidí tento rozměr je uplně v pohodě,tak to dělá samotná těhlice ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty ani nemůže na to mít i vliv jako máš šířku kola? Možná je to blbost, sám se v ET kolikrát ztrácím. Protože mě třeba u oktávky kola 7.5Jx18 ET51 jsou viditělně vystrčené víc, jak zimní 6Jx16 ET50, které by měli být, ač nepatrně víc venku

Editováno: , autor: Amimous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...