Přejít na obsah

Škoda koncept pro Ženevu 2011


George Couser

Doporučené příspěvky

Tak třeba interiér Tudoru je celá OII. Akorát teda ty zadní světla se dostaly do výroby u OII až s FL. Řekněme, že jistá skupina lidí měla cca před rokem jisté vidění. A teď při prohlížení obrázků Ženevy můžou mluvit o dejavu. Já jenom doufám, že A-Entry nebude pouze šelma sedanovitá a nedopadne to stejně jako u OII s 3dv. verzí, která zůstala pouze na papíře (renderech). Ale protože chce Škoda prodávat skoro dva miliony aut a nejenom v Evropě kombík/hatchback jest živ, snad bude v nižší střední na výběr.

Kombíkem by si zvlášť u nás mohla udobřit spoustu nenáročných zakošů, kterým je už teď OII příliš "velká/dobrá" a s OIII by byla mezera mezi FII/III ještě výrazně větší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paganini: Omyl! To co tu dal Bojler JE fotografie jednoho z prototypů (viz třeba tvar předních mlhovek), které kolovaly po internetu už v roce 2003. (Tehdy to konkrétně zveřejnila MF Dnes a iDnes, spolu s 5dv verzí.) Sherlog je úplně jiné auto, které vzniklo o mnoho let později. Tak prosím nemystifikovat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...