Přejít na obsah

Elektrické stahování oken


Plzeňáček

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...
  • o 7 let později...

Zdravím mám problém vlastním Superba II L&K a mám problém v tom že mi přestalo fungovat stahování okna u řidiče. Původně jsem myslel ze to bude motorkem ten jsem vyměnil a to nebyl ten problém. Nejde stahovat ani panelem ve dveřích ani dálkovým ovladačem to se otevřou všechna okna až na řidiče už mě napadá jedině ovladač ve dveřích ale to předpokládám ze by se stáhlo při použití klíčku ale nerad bych opět kupoval díl který nevyřeší můj problém tudíž otázka dni poradil by někdo za prve co by to mohlo být a za druhé jak to ověřit 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...

Zdravím, rozoberal som tapacir a prehadzoval riadiacu jednotku z ľavých zadných dverí na pravu a potom s5. Mám chybu v ľavých dverách ale to je na iné téma. 

 

Odskúšal som co som potreboval a vsstko som zložil ako bolo no a tu nastal problém. Nejde mi stiahnuť zadné okno ktoré predtým fungovalo úplne správne. Vsetko som skontroloval 10x. Jediný zvuk ktorý to urobí je také ako keby cvaknutie a okno sa ani nepohne. Vôbec ani len nezaberie motorček. Proste len taký slabý ťuk a nic viac. Nejde to ani od šoféra ani z miesta vzadu.

 

Napadlo ma.. Netreba len nieco spraviť na diagnostike po tom ako som prehadzoval tie jednotky? 

 

Vopred diky za pomoc. 

Editováno: , autor: Mendri Menďo Menďo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Zdravím, chci se zeptat jestli má někdo zkušenost se závadou. Z ničeho nic se mi stalo, že auto mělo stažené zadní okýnka, otevřený kufr a pootevřený šíbr. Sedl jsem do auta psal mi počítač najednou anglicky a rádio ve norštině :). Vše jsem zavřel, změnil jazyk až na střešní okno co nešlo dovřít. Až na druhý den se  mi ho podařilo zavřít. Vše bylo ok a teď po 14dnech opět vše otevřené. Vše se mi povedlo zavřít. Večer jsem se koukal a z ničeho nic se mi rozsvítili světla a problikly blinkry nic víc asi 3x po 2min. Nevím jestli je to komfortní jednotkou nebo něco jiného. Jen nevím kde je umístněná komfortní jednotka. Děkuji

 

Jde o auto Superb 2 facelift, 2015 greenline 1,6tdi 77kw

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...