Přejít na obsah

Pravé predné dvere chytá korózia


Tomino Men.

Doporučené příspěvky

Taky asi budu trvat na přestříkání dveří. Ačkoliv mám obavy, že ten odstín bude jiný než zbytek karoserie. Ale co jiného dělat. Je to hnus. Teď jsou to puchýře na dveřích (koroze to prý není) a za rok to bude kdoví co. Koupě auta roku 2010 byl můj životní kauf....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No teď babo raď. Za rok to bude třeba mega velký.... oproti tomu vysvětlovat potencionálnímu zájemci o koupi auta proč že jsou stříkaný dveře a že to fakt bouraný nebylo-nebude taky žádnej med (pokud budeš opravovat přelakováním dobře uschovej všechny dokumenty).

Odstínu bych se nebál. Rozstřik šikovný lakýrníci docela uměj :kol-28:

Editováno: , autor: Dodo-Kolín
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Yeťák už je ze servisu zpět, aby mi dělal dál radost :kol-27: . Vyměněný přední znak (zadní měněn před měsícem). Takže prý to na předních dveřích není koroze, ale vada laku. Pokud se to bude zvětšovat, není údajně problém dveře přestříkat. Uvidím tedy po zimě. Je to zatím moc malé a nejde to skoro vidět. Asi byla ten den, kdy se dveře lakovaly nějjaká pracovní směna 2.kategorie. Škoda Yeti forever :kol-46:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zdravim

 

Tak som sa prave vratil z Jetim zo servisu s prestriekanymi lavymi zadnyni dverami. Okolo tesnenia (dole, niekde pri pante) uz boli asi na 6 cm hrdzave. Auto vyrobenie niekedy koncom novembra 2010. Pri preberani sme obzreli aj ostatne dvere a na vsetkych zvysnych su vidiet tie "pupaciky", ktore tu uz boli na fotkach prezentovane (myls tusim). Takze dohodli sme sa ze pockame pokial este trosku viac rozkvitnu, nafotime a potom sa bud vsetko prestrieka, alebo sa vymenia dvere. Zalezi co povie skodovka. Rozvodovu retaz som uz tiez stihol vymenit, teraz toto a uvidime co bude nasledovat. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím

Tak jsem již členem klubu  rezavých dveří.Zjistil jsem to na servisní prohlídce, stejné pupence jak  tady na fotkách na levých zadních dveřích.Technik je nafotil a poslal do MB. Dnes mi telefonoval že je uznananá záruční oprava a za 14 dnů mám domluvenou opravu.Má to trvat 4 prcovní dny.Tak jsem na to zvědav jak to bude vypadat .Auto vyrobené 5/1011.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak dneska jsem absolvoval prohlídku laku na dveřích auta, protože pravé přední dveře, levé přední dveře a levé zadní dveře mají na sobě puchýřky (pravé zadní dveře už byly lakovány v roce 2011). Dle vyjádření technika tyto puchýřky vznikají od kamínků, prý se poruší lak, dostane se tam voda a nějakou reakcí se tam vytvoří puchýřky. Jen se prý zatím neví, zda je to "konstrukční" nebo "technologická" vada. Není to prý u všech aut. Co mě ale překvapilo (a nevšiml jsem si toho, až když mi to technik ukázal), jak je barva na předních dveřích odřená od gumového těsnění zadních dveří (to těsnění, co doléhá na přední dveře). Dokonce na pravých předních už je to tak daleko, že je tam rez . V současné době už má YETI prý jiné těsnění (měkčí).

Technik si vše nafotil (včetně servisní knížky) a do týdne mi dá vědět, jak to bude, ale předběžně to vypadá na výměnu pravých předních dveří (už je to moc zrezlé) a přelakování levých zadních a levých předních. A na výměnu těsnění na zadních dveřích.

Zajímavé je, že přelakované pravé zadní dveře jsou OK. Ptal jsem se i na rozsah lakování, tak na pravé straně přední dveře s přesahem na zadní dveře a na přední blatník, levá strana komplet. Cca 10 dní v servisu. :kol-25:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak dnes jsem vyzvedl YETIho ze servisu po opravě laku pravých předních, levých předních a levých zadních dveří. Vše v rámci garance (i když auto už v záruce není), vyměnili i ty gumy mezi předními a zadními dveřmi. Vypadá to dobře. Ale hned při předání mi zjistili, že mám puchýřky na pátých dveřích, takže zase budu muset absolvovat to kolečko znovu. Mám ale chvíli počkat, až se objeví další, zatím je tam jen jeden. Ale do servisní knihy to zapsali. :kol-25:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,chci se zeptat na kvalitu opravy.Jsem taky tím štastným.Přední levé dveře dole pod lištou dva puchýře.Vyrobeno 11/11 v servisu  se mi trochu divili  že je to od kamínku že mám smulu.Ještš jsem reklamoval těsnění předních oken,je tam ošoupaný roh-semiš- jak dojíždí sklo na horu na obou stranách i u spolujezdce.Druhý den ráno volali a reklamace uznána na lak budou stříkat dveře plus roztřik do stran.Vyjádření od mb že se nejedná o kvalitu laku ale že je to konstrukční chyba .Těsnění zatím neuznali servis má zkontrolovat vodítka skel.Zajímá mě kvalita lakování jak jste spokojeni?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U mne lakovali jenom zadní dveře lištu dali novou a nalepily i novou folii na zadní část dveří.Lak se jim povedl ne ní to vůbec poznat ale já mám obyčejnou pastelovu barvu červenou korida.U metalických barev je to podstatně větší problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Včera jsem leštil Yetisko a ejhle, našel jsem 4x puchýřky na obou zadních dveřích :-( Tak dneska servis vše nafotil a poslal na Škodovku a ozvou se , tak čekám. Vůz vyroben 05/2011 a najeto +- 15 000 km. V servise na to čučel jak puk a samozřejmě se začal vymlouvat že je poškozena horní vrstva laku (mám barvu-lak CORIDA RED), nacož jsem řekl že má pravdu ale tohle není normální. Tak jsem zvědav co s tím budou dělat. Ať se starají, když to někde ojebali

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže dle vyjádření Škodovky mám nárok na bezplatnou opravu v rámci záruky na lak. Budou lakovat kompletní čtyři dveře a bude to trvat cca. týden.

Co mě těší, že pravé přední dveře jsem měl poškrábané , a nyní budou jako nové.

Prej Škoda o tom ví a je to vada. Podrobnější informace mi řeknou na salonu.

Auto před opravou pořádně nafotím jak zevnitř tak hlavně zvenku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ach, jajajaj.... cca týždeň som počul aj ja. Už sú z toho 3 týždne. Nejak sa im nedarí zohnať vyhovujúcu farbu. Hnedá Mato.11/09. Reklamáciu uznali do troch dní od fotenia, na všetkých štyroch dverách . Len tá oprava !!!  Ešte že uznali moje námietky a poskytli mi náhradné vozidlo ( Š Rapid). Takže čakám ... Som z toho trošku rozčarovaný. Snáď to nakoniec dobre dopadne. Ostatným želám viac šťastia a menej dní bez Yeti-ho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...