Přejít na obsah

Pravé predné dvere chytá korózia


Tomino Men.

Doporučené příspěvky

Zdravím. Yeti je doma po 25 dňoch. Oprava všetkých 4 dverí. Vyzerá to skvele. Našťastie. Po všetkých tých patáliách s farbou.(hnedá mato).  Nebol dodávateľ, netrafili odtieň... Mal som už aj obavy ako to dopadne. Je to za nami.   Počul som celkom zaujímavú teóriu prečo sa to deje. Že Yeti, že dvere....a nie inak a inde.Väčšinou. Je to dané tvarom karosérie a obtekaním vzduchu okolo dverí. Trenie vzduchu a odstredivá sila "odlepuje a narúša" vrstvu zinku, k tomu mäkká farba, a potom to už ide do hrdze. Čo je na tom pravdy neviem, nevyznám sa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pridam zkusennosti s Lakovnou u Klokočky ,Auto jde na opravu podruhe , poprve nestihli v domluvenem terminu auto nalakovat,ač jsem je upozornoval,  že jedu na dovolenou autem. Po týdnu ,2 dni před odjezdem jsem volal, kdy si mohu auto vyzvednout, jake prekvapeni, že na auto ani nesahli,Takze mi ho vratili a až prijedu z dovolene cca za 14dní mam znovu prijet. Takze 3.9. znovu prijato a po týdnu  sms, že se jim nepovedlo lakovani. Dalsi tyden sms,  ze je hotovo, Auto jsem neprebral, nejde ani napsat, jak amatersky byla provedena oprava. Bez rečí vzali zpet a 19.9. jsem byl pro auto znovu. Puchyřky na hrane u spodni listy okna, gumu oken menili,   ale až po lakovani, nechapu! Dalsi  vada smerem k B sloupku je nalitek laku, ktery tvorí hranu v cele ploše. Gumu okna, kterou vymenili a až potom lakovali, tak ji odreli jak  zkouseli rozleštit hranu laku. Nechce se mi vse rozepisovat,  detailu je mnohem vic, ale pristup lakovny je reprezentativní. Teď po dvojím nepovedeném lakování a bůhví jaké vrstvě laku požaduji výměnu celých dveří. Takže uvidím, co bude dál.Jo ani bocní listu nevmenili ač jsme na tom byli výslovně domluveni,poprvé byla oblepena a po druhé také.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za soustrast,včera jsem přebral auto .Mám nové dveře a starou lištu nalepenou silikonem.Nechal jsem  jsi zavolat vedoucího ani neprotestoval   a vrámci dobrých vztahu k zakazníkovi mi dají novou!Lakování je hodně dobrý  a přitom lakovali jenom  dveře žadný roztřik do boku.Dveře byli dodany jako nahradní díl,lakovani se povedlo až vymění lištu bude  auto jak nové.Jinak lišta podle rozpisu dílu na opravu byla dana nova ale asi se nekam stratila. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 8 měsíců později...

Zdar panove! Tak uz aj ja :kol-26:. Prave zadne aj lave zadne. Bol som u predajcu, ale sudruh, ktory ma na starosti reklamacie je na 2 tyzdne na dovolenke, tak mam prist az potom, on to odfoti a posle do Skodovky - tak neviem, ci maju len jedneho cloveka co vie obsluhovat fotak .... Ked budem mat nieco nove, tak sa podelim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahoj vsichni, mam stejny problem na vsech dverich. V ramci kulance zdarma prestrikaji a LZ daji nove. Nicmene problem je zjevne v tom, ze prvotni osetreni zinkem je spatne nebo i plech z Ciny neni to prave orechove. SA setri at to stoji co to stoji(hlavne zakaznika). Nechci malovat certa na zed, ale tato oprava stejne nic neresi. Jenze kdyz jsou i pripady rezaticich prahu a strechy, je to na vymenu celeho auta. Zasahem jen uchlacholi zakaznika, ale za 2-3 roky se to vrati. Pise se o tom i v UK, zjevne dalsi chybka po problemech s rozvody.Mame ve firme Fabie z r. 2001 bez jedineho puchyrku. No jo no., pry se to nesmi srovnavat(rikaji v servisu). Asi nejde srovnavat auto za 240tis. s autem za 390tis. ze? :-( Skoda Auto never again.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Asi to bude už profláknutej problém, protože když sem obcházel firmy, kde bych si koupil nástupce Yetiho, tak u 3 z 5 mně několikrát ubezpečovali, že jejich karosérie nereznou...stačilo, že sem venku zaparkoval, tak aby viděli čím jsem přijel.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hadak11 - myslis tym, ze uz faceliftovany Yei by tento problem nemal mat? Lebo takisto uvazujem o kupeni dalsieho auta, a pred problemom s dverami bola volba dost jasna, toto trosku situaciu zamiesalo, ale v tvojich slovach citim iskricku nadeje

Editováno: , autor: arch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Tak už i mě postlihly bublinky na laku. Můj servis vše nafotil a i přes vyjádření ŠA, že se jedná o vadu způsobenou odlétávajícími kamínky mi přestříkali kompletně všechny dveře. Vše gratis. Platil jsem akorát za transparentní folii (od bočních lišt dolů) se kterou bych měl mít několik let lak v pořádku.

Asi je to hlavně o přístupu servisu. Ten můj je na jedničku :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...