Přejít na obsah

DANCE - přehřívání při přehrávání mp3


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny!

Prohledal jsem diskusi a nikde jsem podobne tema nenasel, tak me snad moderator nezlyncuje:-)

Moje radio DANCE ve Fabii II (2008) neprosto bez problémů přehrává audio CD i mp3. Problém ale nastává na delších trasách, když se po několika hodinách poslochání mp3 z CD začně hudba zastavovat. Nejdřív jsem to měl za špatně vypálené CD, ale dělá to u všech možných cédéček vypálených na různých vypalovačkách a navíc se to stane vždycky jinde. Krom toho, že přestane hrát muzika, zastaví se i časomíra. Pak se to na pár sekund rozběhne a zas n a pár sekund zastaví a tak se to opakuje pořád, dokud se nenaštvu a nepustim si rádio. Když vyndám CD z mechaniky je úplně horké - člověk na zápisový straně skoro neudrží ruku.

Měl jste s tím taky někdo problém, nebo jsem v tom sám? Pomohl by treba novej firmware, jestli existuje? Co si myslíte o reklamaci? Mám prodlouženou záruku, ale na jinym topicu jsem se docetl, ze podobny veci se dealerum moc resit nechce.

Moc díky!

Honza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja to tedy zkusim pri pristi garancce vyreklamovat, ikdyz se mi moc neche, aby se mi v tom ti umelci zase stourali - prijde mi, ze kazdou opravu provazi dve nove zavady.

Myslíš, že by to přehřejvání mohlo být spatnym laserem? To se mi totiz nejak nezda...ale ja tomu rozumim jak koza petzeli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vzhledem k uložení rádia nad topením a teplo který tam je plus teplo vnikající při provozu rádia hlavně při puštění cd je celkem velký a nedostatečná možnost chlazení tomu moc nepřispívá a pokud je to vše rozpálený tak se nediv.Laser může odejít kdykoliv.Je to jen otázka času kdy ti to začne dělat dřív a častěji.Nejlepší bude pokud to tam povezeš aby sto v tu chvíly dělalo a ukázat to přijímacímu technikovi aby se potom necukali že jim to funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To máš recht s tim topenim. Už jsem o tom taky premejslel. Kdyz totiz jezdim v lete a klima chladi skoro co to da, tak jsem ten problem jeste nezaznamenal. Zacnui s sebou asi vozit nejaky zaznamovy zarizeni, abych to mohl natocit, protoze jinak budu muset na garancku jet z jednoho konce Usti n/L na druhej prez Brno,a bych mu to mohl ukazat:-D

Diky za pomoc, snad to daj do kupy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Honzo , je to jak píše acek, pokud to máš v záruce, neleň a upaluj do servisu, rádio Ti musí vyměnit, ideální je udělat třeba krátký videjko na telefonu kde by to bylo vidět. V tom rádiu je opravdu velké teplo které tomu polovodičovému laseru 2x neprospívá... ale musí to vydržet.... pokud je v záruce hoď jim ho na hlavu, pro servis je to kšeft sice malej ale je, zas je to jen o lidech

J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...