Přejít na obsah

výměna skla (plast) světlometu OI


Libek

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Jde nějak vyměnit plastové sklo předního světlometu u OI facelift. Mám je poškrábané ale hlavně vyhřáté od žárovek, takže jsou tam prasklinky. Zřejmě původní majitel používal siilné žárovky. Na netu jsem sehnal odkaz na nová skla, ale nevím jak je vyměnit. U skleněných to bylo jednoduché. Díky za radu.

Zdar, kde by som zohnal tie skla (plasty) svetiel? Ziadny z odkazov nefunguje. Diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...
  • o 2 měsíce později...

Ptal jsem se modeláře,který to používá a prý je to úplně jedno. Naše silikony v tubě jsou prý skoro stejné, tak že teď dělám bixenony na seicento a lepit je budu nějakým u nás prodávaným silikonem. Ten mamut, nevím... Možná bych zkusil ten glue, ale klasický silikon nějaký proti plísni si myslím že bude bohatě stačit. Až ho koupím pošlu sem odkaz 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na dvou autech co máme jsem to dělal před dvěma roky a zatím dobrý. Na delší čas to odzkoušené nemám.... Pokud bych to dělal jakoby navždy, tak bych tam dal klidně mamuta průhlednýho, ale.. Pokud je budeš za nějaký čas chtít rozebrat, tak silikon půjde určitě, mamut nevím nevím. Zrovna minule jsem rozdělával světlo na twingo, bylo plný bordelu a šlo to perfektně, zalepil jsem zpátky silikonem a drží. Zkus se ještě poptat jinde, jak a čím to dělají jiní, ale pro mě je tohle výhoda, že si je můžu pak i líp rozdělat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Popravdě Ti řeknu, že jsem ze svých zničených obalů hella (po bouračce) přehodil parabolu do UK Hella obalů, takže při budoucím rozbíraní mi bude stačit jen origo parabola. Mám přečteno vše možné na googlu ale nic vhodného čím lepit jsem nenašel a když si člověk řekne co je to navždy? Dnes nevíš, co bude zítra.   

PS: Mamut mám pocit se průhledný neděla včera jsem se na to díval v Hornbachu, ale možná se pletu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...