Přejít na obsah

roleta kufru O2 -lišta, nasouvací boční díl


tutko.mutko

Doporučené příspěvky

ono se to nechá vyndat? Mě to nešlo. Kupoval jsem auto a taky to bylo na jedné straně ulomené, tak jsem to za pomoci plechu a kusu jakéhosi plastu nastavil a chodí to. Ani mně to nemrzelo to opravovat, dostal jsem na auto kvůli tomu dva litry slevu a za dvě hodinky to bylo funkční :) Když je roletka zatažená, tak to není vidět. Kdyby jsi ten díl někde sehnal, tak dej prosím vědět, taky bych to vymněnil za origo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

poraďte ,prosím, někdo kde sehnat na lištu roletky kufru u O2 nasouvací boční díl ,který drží roletku zataženou . ...Nějak se to zlomilo , a nová roletka ..zbytečně drahý špás. Ať to nemusím strouhat ze stoletého dubu...

sem sehnal ve škodovce kod 1Z9 867 825 D 47H

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravim, ja mam jiny problem... Ulomila se mi na jedne strane ta plastova tyc (na konci roletky), ktera jezdi v plastovem profilu a na konci by pri uplnem zatazeni mela zustat. Bohuzel pruzina je pomerne silna a tyc upevnena jen na jedne strane vzdy bez vetsich problemu vypzdne a roletka se naroluje zpatky. Vim, ze se to da vyresit vymenou celeho mechanizmu roletky, ale neda se to udelat i jinak? Jde vymenit jen ta plastova tycka? Dik za jakykoliv tip.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Ahoj, tento díl sháním taky...v autorizovaném servisu mi řekli že to objednat nejde...nová roletka se mi zdá jako nesmysl nevíte někdo o nějaké alternativě? Jestli to třeba někdo doma nevyrábí nebo tak něco??? Ve Škodovce mi řekli, že jenom novou roletku, že tehle díl neexistuje. Je to vyndavací cca 15 cm dlouhý kus umělé hmoty...Případně nemá někdo doma poničenou roletku, která má tyto kousky v pořádku??? Díky za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 4 roky později...
  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...