Přejít na obsah

Dotaz ohledně setrvačníku 1,9TDi 81kW (ASV) r.v. 2001


LUK87

Doporučené příspěvky

Zdravím mám krátce naftovou verzi Octavie a je to zároveň můj první diesel takže mě omluvte pro někoho za blbou otázku. Zajímalo by mě jaký druh setrvačníku je montovaný k motoru 1,9 TDi 81kW (ASV) s rokem výroby 2001? Prosil bych jestli by někdo mohl dodat i případné projevy špatného setrvačníku. Poslední 3000km se auto při akceleraci chvěje a nevím zda za to může setrvačník či jiná součástka. Vyměnil jsem lůžka ramen a čepy ale stále vibruje. Vnitřní klouby poloos OK bez vůlí. Auto má najeto 203000 s původní spojkou takže i setrvačníkem. Dovoz německo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No abych ti řekl pravdu tak na rychlosti to tolik nezáleží protože se to projevu při akceleraci a otáčkách motoru. Auto se doslova rozvibruje jako když je nakoupnutá poloosa ale ta se prý nemá jak normálníjízdou ohnout. Ve vyšších rychlostech to cítím i ve volantu jako by byly kola nevyvážené. Po vypnutí motoru se klidně bez hluku dotočí. Čekám až se udělá tepleji abych se podíval pod auto zda tam není ještě nějaká vůle ale podle příznaků to vypadá opravdu na ten setrvačník.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...