Přejít na obsah

Posilovač brzd Octavia RS


grinch

Doporučené příspěvky

Díky, ale do etky jsem už taky koukal, jenže jeden člověk mi tvrdí, že u RS je jinej posilovač, což mi právě podle etky moc nesedí, tak jsem doufal, že někdo bude vědět přesně číslo přímo z RS. Jde o to, že mám na TDi brzdy z RS a údajně by tam měl být i posilovač z RS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to právě tvrdím taky, vím, že se dělali 7,8" (nebo tak nějak) a 10" a pak ještě jak píšeš rozdíl s a bez ESP, ale právě teď mě rozhodil jeden člověk, že tvrdil, že je posilovač z RS k RS brzdám, tak mě zajímaly i jiné názory...

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvky!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, tak já mám na svém TDi posilovač sice taky 10", ale s číslem 1J1 614 106 J a teď babo raď, jestli je tedy nějaký rozdíl mezi J a H, ale jak tak koukám na ETKU a jestli tomu dobře rozumím, tak to bude akorát rozdíl v roku výroby, já mám rok výroby 2003, možná tam jsou nějaký změny třeba v uchycení, nebo já nevim, když se dělají dva druhy, ale funkčnost bude stejná. Takže to vypadá, že je asi opravdu stejný, jak v TDi, tak v RS.

Schválně Peter uvidíme, jestli máš rok výroby 2002 a vejš, jestli budeš mít stejný číslo, jako já....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Snad to tu někomu trochu pomůže mám OI 1.9tdi ASV 81kw odešla membrána v posilovači 1JO 614 105 AB  nahradil jsem ho 1JO 614 105 H a auto brzdí jako nikdy před tím. Na TDI mám v předu 312mm a vzadu chl. 256mm brzdy, ale na ten předchozí posilovač to nebrzdilo. Tudíš byl asi už na pokraji smrti. V obchodě mi řekli, že se liší pouze ABS s nebo bez ESP. Ale po sundání jsem koukal tak brzdový válec nejde zaměnit má jiné uchyvení šroubů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...