Přejít na obsah

NEXUS


Juju

Doporučené příspěvky

Kupili sme Octaviu 2 vo full vybave a je v nej radio zn. Nexus s Navi. Chcel by som poradit ci je mozne niekde zohnat mapu do tejto navy ako napr. Europu, alebo Slovensko, a ked je tak kde a za kolko. Dalej by som rad niekde zistil ked mam original cuvacky, ktore mi pri cuvany vydavaju signal ci by sa aj na displayi daneho radia Nexus nemala zobrazovat vzdialenost danych predmetov pri spiatocke. Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Já to jen upřesním,vypálí to cd jen jedna vypalovačka,ne jen tak nějaká,tak abyste pak nebyli někdo zklamanej že to nejde a nevyhodili x CDček. Něco je to stáhnout,druhá věc umět to vypálit.

PS: A ty linky jsou na starý mapy,všechny jsou už aktual 2010-2011.

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic proti tobě,ale dáváš sem linky na software,na který nemáš licenci,tím pádem z toho děláš trochu warez forum ,nevím jestli se to tady bude nějakýmu adminovi 2x líbit.

EDIT: Pista6 Tak a co jsem říkal,máš po ptákách fucklol

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypalovačky který to uměj musí mít chipset Renesas tady je seznam http://www.videohelp.com/dvdwriters?chipset=Renesas#chipsetexplanation já mám LG-GH22NS50 a ta to taky umí jinak jednoduchej návod :

stáhneš mapy otevřeš CloneCD dáš zapsat CD ze souboru obrazu CD zavedeš mu cestu na soubor s príponou ccd dáš další a nastavíš rychlost na 1x pak už jenom ano a už se to smaží . Přes email pošlu odkaz na mapy 2010 - 2011

CZ+PL

Německo

BENELUX

Španělsko a Portugalsko

Editováno: , autor: medved 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Caute,

sused kupil Octaviu II, rocnik 2006, 77kW, dovoz z Nemecka. Ma tam navigaciu, ale neviem urcit co je to zac. V obale od servisnej knizky bolo aj pribalene CD s mapami, bol to TravelPilot DX 2006/2007 s mapou Nemecka. Mna zaujima, ze na zaklade coho identifikovat navigaciu a zistit, ze ake mapy tam idu. Pozeral som na nete a nasiel som MFD2, ktore su aktualne, obsahuju Slovensko a boli by idealne. Naopak sa vsak obavam, ze tam moze mat starsiu navi co cita len CD a ak som dobre hladal, tak DX mapy neobsahuju Slovensko.

Vie niekto poradit ako to zistit? Ake mapy tam idu, DX, VX, EX, EX-V...? Spominami si, ze vpravej dolnej casti navigacie bolo tlacitko ESC.

Mam dve fotky, ktore som spravil poobede, kde je odfotene info. Skoda, ze som neodfotil aj cely panel, mozno by to pomohlo k identifikacii. Ako sa tam dostala cestina, tak to netusim a netusi to ani on, vraj ju tam tam mozno clovek, ktory auto doviezol na Slovensko.

post-77844-0-76598000-1346366940_thumb.j

post-77844-0-98155600-1346366946_thumb.j

Editováno: , autor: techynal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Najlepsie je, ze kopu ludi diva auto a chce vo vybave navi. Najde auto, doplati si radsej par stoviek, aby mal auto s navi a potom zisti, ze Skoda tam da trapnu navi a nie je SK mapa. Skoda, ze tam nerobia navi ako davali do Audi, teda MMI 2G (neskor 3G s HDD), jedno DVD a islo na vsade (ak neratam RNS-E).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...