Přejít na obsah

NEXUS


Juju

Doporučené příspěvky

V 31. 8. 2012 na 0:49, techynal napsal:

Caute,

sused kupil Octaviu II, rocnik 2006, 77kW, dovoz z Nemecka. Ma tam navigaciu, ale neviem urcit co je to zac. V obale od servisnej knizky bolo aj pribalene CD s mapami, bol to TravelPilot DX 2006/2007 s mapou Nemecka. Mna zaujima, ze na zaklade coho identifikovat navigaciu a zistit, ze ake mapy tam idu. Pozeral som na nete a nasiel som MFD2, ktore su aktualne, obsahuju Slovensko a boli by idealne. Naopak sa vsak obavam, ze tam moze mat starsiu navi co cita len CD a ak som dobre hladal, tak DX mapy neobsahuju Slovensko.

Vie niekto poradit ako to zistit? Ake mapy tam idu, DX, VX, EX, EX-V...? Spominami si, ze vpravej dolnej casti navigacie bolo tlacitko ESC.

Mam dve fotky, ktore som spravil poobede, kde je odfotene info. Skoda, ze som neodfotil aj cely panel, mozno by to pomohlo k identifikacii. Ako sa tam dostala cestina, tak to netusim a netusi to ani on, vraj ju tam tam mozno clovek, ktory auto doviezol na Slovensko.

 

Čau, mám to stejné rádio a původní majitel CD (nebo DVD) už nemá.

Sháním to už od pátku, stáhnul jsem co jsem mohl, vypálil jsme mrak CD a DVD a pořádně nikde jsme se nedozvěděl co tam teda patří.

A co to rádio vůbec podporuje.

 

Pokud se ti podařilo něco sehnat, můžeš mi prosím poradit a nebo něco poslat.

Moc díky.

Editováno: , autor: vocsfa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Chlapci, vďaka za info.

 

Šulda, nemám problém použiť Google (lmgtfy.com dobre poznám), ale keď som foto dostal, tak som si ho pozrel iba na mobile, tam som čísla na displeji neštudoval a neprepisoval. Osobne som to rádio ešte ani nevidel, akurát na týchto fotkách. Pôvodne chcel kamoš vedieť, či to je Columbus, lebo jemu sa zdalo že ten je iný (videl ho u mňa). Ale pravda, kamoš a jeho mechanik ktorý to auto kúpil mohli zistiť čo je to zač hneď na základe PN a nemuseli ma s tým vôbec otravovať. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, myslím že tě znám odjinud a vím tak že bys to dal levou zadní ;) Ale někdo tu rejpavou a špinavou práci při zakládání zbytečnejch témat udělá aby to nebylo jen na klukách moderátorskejch :D Ale abys neřekl tak dám OT když zmiňuješ mechanika, zrovna dneska sem četl dotaz na jednohmotu, pánovi se nezdálo chování auta po výměně spojky a setrváku tak se zeptal mechanika co mu to dělal jestli tam patří ta jednohmota a on prej neví co tam bylo před tím :D

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Ahoj,

mám problém na nexusu - dle diagnostiky mám problém s mechanikou, resp. laserem při čtení CD. Stane se, že se hudebni cd občas kousne, neorigo mapy se načtou jednou z deseti pokusu...Nemá někdo tip, jak se pokusit rozchodit mechaniku, případně laser uvnitř uvest do puvodniho stavu.

 

Cistici CD s kartacky je na houby, nepomohlo.

 

Moc díky všem, za rady a čas s odpovědí.

 

Hans.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Ahoj, taky se přidám, koupil jsem Nexuse, GPS antenu mám, ale mám problém s příjmem radia. V autě bylo 1DINové radio, redukci jsem odpojil, teď je tam takový malý plastový konektor na konci kabelu, ten nacvaknu na navi, ale nic to nechytí. Je potřeba koupit jinou antenu ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 10 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...