Přejít na obsah

Sraz majitelů vozů Škoda Yeti


strycek_BOB

Doporučené příspěvky

BLESKová správa!

 

Z našich poriadne dezinformovaných zdrojov sme zistili, že sa našiel jeden odvážlivec, ktorý prišiel na tohoročné stretnutie majiteľov Yeti normálne až s párikom YETI !!! :kol-47:
Áááno, člen fóra, označený aj ako víkendový drevorubač, dorazil na miesto stretnutia s Yetíkom i s Yetinou! V krátkom obednom porovnávacom teste sa zistilo, že aj keď Yetík je výkonný dízel, no nevie sa rovnať v hodinovej kapacite spotreby a následného spracovania kyslíka s Yetinou :kol-33:  Jedine Kubino dokázal s ňou chvíľu držať tempo.
Otázkou dňa však zostáva, že i keď majiteľ svojho Yetíka ovláda ľahko a v pohode ... ako je to s ovládaním Yetiny ??? :-) :kol-27:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci, já sice pozdě, ale přece jsem se dostal do debaty, abych mooooooc  poděkoval všem! Tedy hlavně organizátorům, ale fakt všem. Nemělo to chybu, pes i žena byli též spokojeni. Nesměle připomínám náš dávný sraz na mé chatě v Nové Senince, který by se dal v pohodě zopakovat, třeba v lednu, bude-li zájem. Ti, kdož tam byli vědí, že místa je pro hodně lidí dost, vyjet se taky kamsi do hor dá a večer u kamen při lahvince a kytaře to taky není úplně blbé. Co vy na to?

Pokud se tato akce uskuteční a budeme zváni, rádi přijedeme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem poslal dotaz na kontaktní email AMK Mohelnice, ktery

provozuje "Mohelnické lomy".

 

http://www.amk-mohelnice.cz/O%20nas.htm

 

Ptal jsem se na možnost a podmínky uspořádání malého jednodenního

setkání. Byli jsem tam na jednom Truck trialu a je tam na výběr spousta

tratí dle možností našich "Yeťáků". Na jejich webu deklarují možnost spolupořádání

podobných akcí. Zatím se mi nikdo neozval. Pokud by někdo měl v Mohelnici

nějaký kontakt, zkuste se taky poptat.

Tak mi dnes přišla odpověď.

 

Dobrý den pane Trčko.

Předem se omlouvám za pozdní odpověď, z důvodu účasti na zájezdu. Na Váš dotaz odpovídám následujícím  způsobem.Ano, takové akce v našem areálu Mohelnických lomů probíhají za následujících podmínek: Dohodnout termín,oznámit počet vozidel,popřípadě jiné požadavky.    Tuto akci pojmout jako společnou s jedním mluvčím jako organizátorem a stanovit pro účastníky stejné podmínky.Za jedno vozidlo a použití areálu požadujeme částku 200,-Kč splatnou v průběhu setkání.Případné doplnění informací odpovím na tel.602 529 609.

S pozdravem Stratil Mir.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenom tu chvíli nejsem, už se valí dobré zprávy! Jsem potěšen zájmem o zimní Seninku a ujišťuju všechny, že zváni určitě jsou /Zdenku  :D/. Nějaký test něčeho už s Artigasem vymyslíme :kol-47:  -_- . Mohelnice vypadá taky zajímavě a určitě bych se zúčastnil. Přece nenechám Mika, aby tam machrival se 4kolkou sám :worthy  :scooter: . No a Tygříka už nějak zvládneme :rip:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Po delší době se také hlásím. Řekl bych, že rok 2014 je, alespoň pro mne, bohatý na události se znamínkem mínus. Po dramatických událostech v červnu a jiných starostech, mi po srazu vypovědděl službu PC, proto jsem nesplnil úkol a nejsou tu ještě fotky a zpráva. Nyní řeším zdravotní problémy, které se táhnou už měsíc. Hrozné na tom je, že mám měsíc utrum s tekutinami, které jsou nedílnou součástí metabolismu mého organismu: KAFÉ a CHLAST! kol119 A ještě mi ten pán v bílem plášti vyhrožuje, že mě uspí a bude mi sekat jakýmsi bazmekem v mém nose! A snaží se mi namluvit, že když spím, tak to nebude bolet!   :kol-128:

Pozitivní zpráva je, že mám dostatečnou zásobu meruňkového a višnového moku ráže 52%. A dnes mi volal Artigas, že má už švetku vypálenou! Takže hurá do Seninky!  :kol-147: Artigasova soutěž se mi zamlouvá. Jen bych dal vítězi k bílé holi ještě černé zrcadlovky. :D  Miku, víš dobře, že Ty se dostaneš jen k malé opičce. To my s Hekim a Artigasem stádia opička a opice vynecháváme a rovnou přecházíme na pořádného draka...aspoň devítihlavého. Prostě bestiální saň! :smich:      

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak, chlapci, čeká se už jenom na sníh v Senince a pok budeme hledat termín pro většinu přijatelný. Kdysi jsem tady uváděl kapacitu chajdy i rozpis pokojíčků, to si nechám až na konkretní zvadlo. Nějaká trasa se mi už taky rýsuje, ale záleží fakt na tom sněhu. Pokud by nás bylo víc anebo dojeli nějací "měkčí" borci, je k dispozici i penzion s polopenzí nebo celopenzí. Tak dumejte o účasti. Zatím to vidím někde na konci ledna...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chvilku tu zase nejsem a už je tu spousta novinek. 

 

24. 1.  se mnou počítejte! To budu mít po zápisu do první třídy a budu mít z toho papírování do večera IQ 8, tj. reaguji pouze na světlo. Tak ne, že někdo zhasne! A bude mi jedno, kde hlavu složím, klidně se vloudím mezi sbírku Hekiho plyšových bobrů! :kol-56:

 

Krásné Vánoce přeji všem!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ajajajaj, připomínám nerad to, co všichni víme: Život je změna! Nabízený termín 24.1.2015 v Nové Senince bohužel padá.  kol9 Nečekaně se mi objevily nové pracovní povinnosti jak v pátel 23.1., tak v neděli 25.1. Pokusím se hledat náhradní termín - ozvu se. Mrzí mne to, ale já už to tak "nadiviko" :worthy  v práci prostě mám. kol119  kol104  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Heki, moc mě to mrzí, že to padá, už jsem se docela těšil a po večerech poctivě testoval kontušovku, becherovku, malinovku, slivovici, rum a hledal to nejlepší, co sebou vezmu... Také nyní, když už napadl ten sníh, jsem po noční směně, na prázdném podnikovém parkovišti, trénoval smyky, abych byl v kondici, až tě budu po zasněžených cestičkách kolem Nové Seninky nahánět, tedy, až se budu snažit, aby jsi mi moc neujel. Popravdě, ale i já tak nějak nevím, jak jsem na tom s volným časem, kolega v práci má pozitivní nález na rakovinu prostaty, má podstoupit nějakou operaci a další léčbu. S velkou pravděpodobností dojde na větší změny v rozpisu směn. Co k tomu dodat? Snad jen to, že život je samá změna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Upřímně řečeno, Artigasi, budete s Tygříkem první, podle kterých hodlám ladit náhradní termín. Už jenom proto, že trénuješ a svědomitě pálíš, Tygr je zase ze svým supem snadný terč našich impertinencí, a jako takový - nenahraditelný. Tož doufám, že odsunujeme naše setkání pouze v řádu dnů :kol-46:  :kol-99:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...